Bocsi havi, de nagyon uncsi vagy!!!!
Most írhatnék oldalakat, hogy miért érdemes itt 700-800 Ft körül venni. Jómagam is vettem amúgy...hozzáteszem...
..ezt komolya gondolod ezt a kérdést??????
Szerinted ez a topic miért jött létre?????
Tele van infókkal, szakmai cikkekkel, objektív véleményekkel, stb...
Ajánlom figyelmedbe pl. Bull elemzését a mozgóátlaggal kapcsolatban!!!
Ez csak egy picikre szelete az itt leírt elemzéseknek, szakmai véleméyneknek, cikkeknek, stb...
Olvasd át a szakmai hozzászólásokat, ezt ajánlom Neked!
Bár Neked és 1-2 haverodnak köszönhetően a mai nap sajna nem nagyon sikerült sok szakmai gondolatot közölni. Bull elemzése a kivétel, ja és el ne felejtsem closingbell értékes gondolatait!!!
Ha meg vesztettél a Genesis-en, akkor szerintem ne vegéyél újra ilyen részvényt!!
Neked TILOS ilyet venni! Értve vagyok??
Képzeld, vanak részvényeim 1000 és 1100 Ft-ról is! Plusz 700-800-900 Ft-on van még nagyobb pakkom.
Nem adom el természetesen, sőt ilyen olcsón még veszek is belőle!
Ahhoz meg semmi közöd, hogy honnan van rá pénzem! Már megbocsáss! Ez a magánügyem...
Jó éjt!!
Most írhatnék oldalakat, hogy miért érdemes itt 700-800 Ft körül venni. Jómagam is vettem amúgy...hozzáteszem...
..ezt komolya gondolod ezt a kérdést??????
Szerinted ez a topic miért jött létre?????
Tele van infókkal, szakmai cikkekkel, objektív véleményekkel, stb...
Ajánlom figyelmedbe pl. Bull elemzését a mozgóátlaggal kapcsolatban!!!
Ez csak egy picikre szelete az itt leírt elemzéseknek, szakmai véleméyneknek, cikkeknek, stb...
Olvasd át a szakmai hozzászólásokat, ezt ajánlom Neked!
Bár Neked és 1-2 haverodnak köszönhetően a mai nap sajna nem nagyon sikerült sok szakmai gondolatot közölni. Bull elemzése a kivétel, ja és el ne felejtsem closingbell értékes gondolatait!!!
Ha meg vesztettél a Genesis-en, akkor szerintem ne vegéyél újra ilyen részvényt!!
Neked TILOS ilyet venni! Értve vagyok??
Képzeld, vanak részvényeim 1000 és 1100 Ft-ról is! Plusz 700-800-900 Ft-on van még nagyobb pakkom.
Nem adom el természetesen, sőt ilyen olcsón még veszek is belőle!
Ahhoz meg semmi közöd, hogy honnan van rá pénzem! Már megbocsáss! Ez a magánügyem...
Jó éjt!!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...