De ahhoz elég új is a téma... valamint nem termel...
De hasonlitsd a kicsikhez (mellesleg az Eco is roadshowzik majd asszem)....
Semmivel nem rosszabb...az utóbbi időkben meg kimondottan kiemelkedő.......
"papadoc, azért voltak a RoadShowk, mert kevés büfit akartak?"
- nyilván akartak kisbef.-ket is, miért is ne?
- informálni akarták a rv-eseket
"Kevés kicsir pedáloztak?"
Akartak kisebb befektetőket is, nyilván. De az az ismert tényekhez képest jelentős mértékű túlértelmezés, spekuláció, hogy a finanszírozást a kisbefektetőkre kívánták alapozni. Abból, hogy akartak kisbef.-ket, nem következik, hogy főleg rájuk akarták építeni az egész tőkebevonást.
papadoc, azért voltak a RoadShowk, mert kevés büfit akartak? Azt is tudjuk, hogy fejenként max 1 mHUF-t ajánlott RG, ebből mi jön ki? Kevés kicsir pedáloztak?
nagypalz: Nem tudom mi volt a konferencián, de ha gondolod, irok nekik, hogy amennyiben van róla anyaguk, bocsássák közszemlére, mert érdekli a kisrészvényeseket.
Ennyit tehetek.
Azért nem tettem eddig, mert szerintem egy standard prezentáció volt, ugyanaz, amit mi is láthattunk magyarul a roadshow-n vagy akárhol, és kétlem, hogy angolul nagyobb örömöd telne benne hogy nem hiszed el.
:)
"sok-sok-sok részvényest szeretnének, illetve szerettek volna!"
Nem tudjuk, hogy így van-e, de nem túl valószínű.
"Nem működik a tervük.
Miért? nincs eredménye!"
Szerintem senki sem tudja a fórumozók közül, hogy pontosan mi a tervük, mert nem látunk a fejükbe. Hogy nincs eredménye vagy van, csak még nem publikus - ezt sem tudjuk.
Nagypalz, szerintem jót tenne az idegeidnek, ha az elképzelt worst-case scenariókat nem kezelnéd kész tényekként.
Nem a mutyival van a bajom, hanem hogy egyes emberekre (régi motorosok) vetided, minden háttérinfo és bizonyiték hiján....
Inkább nem folytatom, légyszives tartózkodj innentől az ehhez hasonló találgatásoktól/képzelgésektől, pláne kijelentés formájában.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...