Gazdi:
Már mondtam Gazdi, hogy én bírlak téged, és megbántani sem akarlak, de nem gondolod, kicsit ciki, hogy most egy nap után nagy pártolója lettél a Genesisnek, miután mindenféle összeomlást, tücsköt, bogarat prédikáltál még nemrég?
Délelött már rákérdeztem egyszer viccesen, de a választ kikerülted.
Fent tartzom azt a véleményemet, amit már régebben írtam a kezdő befektetők érdekében, nem kellene őket paráztatni alap nélkül, és meggondolatlan eladásba kergetni őket!
Nem kellene egy kicsit következetesebbnek lenned? Vagy megindokolni az itteniek elött, mi ez a nagy pálfordulás?
Izom, bizonyára emlékeztek mekkora cinizmussal beszélt régebben a Genesisről, de amikor meggyőződött az ellenkezőjérél, azt ki is mondta miért. Igaz ő átesett a másik oldalra, túlfűtött hangulatba került :)
Már csak egy óra, és vége a jegyzésnek! Miért érzem úgy, hogy nem kell izgulni?:)) Talán azért, mert Tatabánya Polgármestre tényként mondta a Genesis megjelenését és hatalmas adóbevételeket vár? :)) Arany van a kezetekben, csak még nem tudjátok...
tiszta a dolog amúgy, már akkor is tudniuk kellett hogy van-e nagybüfi vagy nincs.
és így üzenték hogy a kicsiknek is érdemes,
de hát nézd meg ezeket a szerencsétlen parahuszárokat...
még mindíg nem értik hogy venni kell és nem eladni.
Egyébként, rájöttem hogy Rényi Úr egy nagyon jóindulatú szent ember, a halasztás szövegében el volt rejtve hogy a kisbüfiknek akar egy lehetőséget adni, hogy ők is vehessenek és nyerhessenek a papírral.
De hát majd sír 5000-nél aki nem hitt neki.
Benne megvolt a jóindulat és mindent megtett hogy értsétek az üzenetét.
na ennyit mára.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...