Mit nevezünk sikernek? Ha az 1,2 Milliót lejegyzik, nekem már az is brutális siker. Ami az felett lehet, az csak bónusz. A jegyzési garancia miatt tutira veszem a jegyzést.
ez most komoly? gog? 5000 ft lesz lehet már 2 hét mulva??? :)))) én benne vagyok.. ;-)
mondjuk én picit szolidabb ember vagyok én 4000 ft ra vártam igaz.. 1 hét alatt :P
Már nagyon sokszor bebizonyosodott hogy nem kellett volna eladnom bukóban egy papirt, sokszor megtettem és meg is bántam, ez hosszú távon biztosan jó lesz, ha a tulajok is úgy akarják, és miért ne valósulhatna meg? Nagyon klassz lenne Magyarországnak is!!! és nekünk is....!! A jegyzés szerintem biztosan sikeres lesz, ez szerintem nem kérdés, vagy igen?
Minden a jegyzés körül forog, pedig nem erről fog szólni a következő hónap, legalábbis szerintem.
Jegyzés: eredménye kiderül hamarosan, aztán jön a többi hír, ami még messze nincs beárazva,
Természetesen továbbra is speki papír erősen, de talán ezért izgalmas, legalábbis számomra.
Hétvégén vetítik az új filmet:) Elszáll a Genesis cimmel. Aki teheti nézze meg! Aki nem látta az első részt, javaslom nézze meg charton! Annak az volt a cime, hogy : Jegyzéstől- jegyzésig, avagy utam 500- 2800ig. A 3. részt szerintem jövőre adják ki, de az már feláras lesz egy- két embernek.
Nem eszek ilyen vackokat...
poénból megnéztem minden itthon található kajában, és egyikben sem volt E412!
Ill. az egyikben volt guarmagliszt, de az nem ugyanaz!
csak a LÚZEREK ESZNEK GUARGUMIT!
És CSAK A LÚZEREK ADJÁK MÁR A GENIJÜKET!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...