Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Tibi ne haragudj, de a kozgyulesen ezt a hyper szovivoi szerepet nem neztem ki beloled, szamomra Te vagy itt a legnagyobb kerdojel. Eszmelletlen mekkora dumaid vannak
Egyetértek. Egy haldokló céget hoztak vissza a tetszhalálból. Eddig 5 hónap telt el. Egy érdekes észrevétel: Én 4db mínuszt kaptam a hsz-ra, Stroppa pedig 4 plusszt.
javaslom, hogy mutasd meg, hogy kell csinálni. Okoskodni, trollkodni, rombolni, hőbörögni könnyű. Alkotni nehéz. Ezért most először és utoljára nagyon szépen megkérlek, hogy nyiss egy lufi topicot és ezt a topicot hanyagold. Itt a részvényesek beszélgetnek. Kívánok hozamokban gazdag boldog új évet!
Még nem tértem vissza volt jobb dolgom is. Látom One man show folytatódik(ERY). Kitiltattak a hívők dehát azóta is esik. Az durva ami itt folyik... Csinálok a Futur lufi topikot oda leírom majd mit gondolok erről a "kölcsönről". Nem lesz tőkemelés.... Lári-fári. Nicsen egy fillér se azért az nem semmi. Kisbüfik pénze szépen el lett költve. Most már az is világos mire kellett a srv. Az se jött be. Jó uton halad a cég a csőd felé. Szvsz. Nem befektetési tanács.
Az, hogy a világ publicistái egyre többet foglalkoznak a klímaváltozás problémájával, az a jövőben csak a FuturAqua felé fogja szerintem irányítani a figyelmet, mivel egy nagy dolgot alkotnak.
Egyre több mozifilmben kerül elő a túlnépesedés problémája, többek között a Bosszúállók 3-4. és a Godzilla 2. részében is az a főgonoszok motivációja, hogy kiirtsák az emberiség jelentős részét, hogy fenntartható maradjon a bolygó.
Ráadásul 2019 novemberében 11 ezer akadémikus aláírt egy klímaváltozásról szóló nyilatkozatot, ebben többek között azt javasolják a döntéshozóknak, hogy iktassanak be népességszabályozó törvényeket.
Az, hogy jelenleg az emberiség túlfogyasztja a bolygót, vitathatatlan tény, viszont ezt nem a túlnépesedés okozza önmagában.
Amióta komoly meteorológiai méréseket végez az emberiség, azóta soha nem voltak olyan kicsik a bolygó jégsapkái mint idén nyáron. Azon a nyáron, amikor az északi féltekén 396 alkalommal mértek rekord hőmérsékletet az időjárás-megfigyelő állomásokon, Európában a rendkívüli hőhullámoknak több ezer halálos áldozata volt.2019-ben éltük át
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)