Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ha ez az eladás ma eltűnik (2629 14500 )akkor holnap 3000-ren is lehetünk.A csökkenés likvidálások miatt következett be.Arra gondoljatok ha Korányi is nagy tételben Freesoftot vett,akkor előbb-utóbb érkeznek más nagyobb befektetők is.Kevés a közkéz könnyen rallyzik a részvény.
A megnyert nagy pályázatokon is nagy nyerő várható.
Bízom benne, hogy jó eredménnyel rukkolnak elő, mert az bebizonyítaná: globálisan lassuló piaci környezetben is növekedni tud a cég. Talán egy nagybefektető is felbukkan benne. Mindenesetre könnyen visszaszaladhat 4000-re, mint nincs eladó tétel...
A környezet ezen az áron már nem számít.Ha fejlődés a beígért lesz könnyen elszabadulnak az indulatok.Kicsi a közkéz ha jönnek a vevők egymást licitálják túl.Az árfolyam azért esett mert milliárdos barátunk(korányi) nem tudta tartani az áttételes rv-it.Likvidálták mint a Rábában.Állítólag a nagy tételt a tulajdonosi körből szívták fel.Ha nincs a likvidálás úgy szvsz. min.30%-al feljebb lennénk.
Ja. Azt hittem lemaradtam róla... Szóval kedden kiderül az emelkedés mögött jó sejtés áll -e. Gondolom aki veszi (ilyen piaci környezetben) tudhat valamit...
Úgy érzem érdemes reaktiválni a Freesoft fórumot, mert egyrészt érdekelt vagyok benne, másrészt mocorog a papír, és szépen jönnek a vevők egyre magasabbra. Csak nem valami nagy durranás készül????!!!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace