na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
egyébként ha teljesen az történik mint ami 2008 tavaszán, akkor a nyakvonal visszatesz kb 1295-1300 körül van... nehéz hinni, hogy odáig lesz erő.. szerintem jó ha 1250-1260 meglesz esetleg...
én ha most választani kellene , akkor csinálnék magamnak egy masszív körmös pacalt jó csípősen és beleqrnék egy kis csülökhúst is remegő hájjal ...,
vagy
Én is azt várnám, de hol szálljon be az ember, most mondd meg...
oil-ra is úgy vártunk haverommal, aztán 30$-nál se mertünk beszállni, igaz akkor még certiket hallottam még csak, forex még képben se volt.
Én hetesen sokkal magasabbra "látom", de ennek jelenleg pont a D1 az akadálya, ami lefelé tart, hacsak 50%-nál nem fordul vissza.
Mondjuk MN alapján ilyen gyanúm is van...
Ha ez az pár hetes emelkedés pár napos korrekciója, akkor mi jön utána?
Rakok majd föl valamikor egy hetes képet, eléggé izgalmas időszak jön; és jelen állás szerint egyenlőre még benne van az ~1.42 környéki régió a következő egy-két hétben.
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba