OFF:
a homoszexualitás 50% genetika és 50% környezeti hatás. Ez a pszichológiai álláspontja. Az 50% környezeti hatás nem azonos azzal, hogy tanult. Méhen belüli hormonális hatások, stb.
Magyarán olyan nincs, hogy tanult lenne. Sőt ennek ellenkezőjére vannak bizonyítékok.
a homoszexualitás 50% genetika és 50% környezeti hatás. Ez a pszichológiai álláspontja. Az 50% környezeti hatás nem azonos azzal, hogy tanult. Méhen belüli hormonális hatások, stb.
Magyarán olyan nincs, hogy tanult lenne. Sőt ennek ellenkezőjére vannak bizonyítékok.
Fideszesek, térítsetek meg!
Én eddig eléggé rosszul viseltem a NER-t, de szeretnék a magam érdekében kedvezőbb érzelmi viszonyt kialakítani a rendszerrel, nem akarok újabb négy évet azzal leélni, hogy állandóan frusztrálom magam a belpolitika miatt. Szeretném jobban megérteni, hogy szerintetek miért jó nekünk a Fidesz kormányzás, mik azok az előnyök, amik alkalmasabbá teszik őket, mint másokat, mik azok a szempontok, amik miatt érdemes megalkudni és szemet hunyni a korrupció, lopás, a média, ügyészség stb. intézményekkel való visszaélések és más, általatok is ismert létező és nyilvánvalóan negatív tényezők felett.
Kezdem én egy példával, hogy miket lenne jó ha írnátok: Nekem személyesen tetszik az egykulcsos adó, szerintem méltányosabb, és a gazdaság élénkítése szempontjából előnyösebb, mint a progresszív, nem szívesen válnék meg tőle. Az ellenzéki összefogást ha szétszedjük, akkor eléggé vegyes társaság, nem mind, de tudjuk hogy többek közülük inkább a többkulcsos adózást támogatnák. Na ilyen példák jöhetnének még ezerrel.
Aztán esetleg meg lehetne értelmesen vitatni, hogy egy-egy konkrét gazdasági vagy társadalmi intézkedés valóban úgy előnyös-e, ahogy. Például ha valaki azt írja, hogy a CSOK meg miegymás segít az első lakáshoz jutásban, arra azt mondom, hogy lehet, hogy az volt a szándék, de láttuk, hogy beépült az árba, és amellett, hogy így nem ott köt ki a pénz, ahol kellett volna neki, hanem az ingatlanfejlesztőnél, cserébe a mesterségesen megbabrált ingatlanpiacon sokak számára elérhetetlenné vált a lakásvásárlás. Aztán beszélhetünk arról, hogy ki mit gondol az adott témáról.
Szardobálás és lózungok nélkül, tárgyilagosan. Meg tudjuk csinálni?