Ez már bennem is felmerült, elég a 1994-1998 közötti fidesz kormányzás Postabank story-ra gondolni. Akkor azt is konszolidálták, amit nem kellett volna, ha most is ez történik, azzal ki jár jól............... Spéder, meg a longos FHB-s.
Én nem engedhettem meg magamnak,hogy 15 havi beragadás után még sokat gondolkozzak,úgyhogy 660-650 két stop kiütött,habár nagyon hozzám nőtt és nem szívesen váltam meg tőle !
/de így legalább meghozta évesítve a kb.20%-ot/ Véglegesen persze nem mondtam le róla,ha engedik,kicsit lejjebb visszaszállok.
Elemzés, hol élsz?
Levezettem, hogy 100-200millával valaki kontrolálni tudja az irányt.
Amúgy, most jöttem vissza Vadászkomától, be vagyok rúgva. Majd jelentkezem a technikai kivitelezés "parasztshort", vagy a longos pakk megshortolásáról.
Az igazi tőzsdés favágás, meg ivás közben is gondolkozik, a chart alakzatok ismerete, csaK 1% tudása, csak 1%-a az ismereteknek, ha valaki nem ismeri fel a mögöttes dolgokat.
Az OTP, MOL, Ricsinél ehhez milliárdok kellenek, itt elég 100-200 milla befektetés is, ahhoz, hogy beragadjunk, vagy a nyerőből 600 rúgót áldozzunk mint én.
Az 1400-as Takankos céláram, most egy kis csorbát szenvedett, de nincs veszve.
Leírom, majd a következő manővert, ha a játékos visszatér még erre a pályára.
Egon szokta elemezni 2-3 havonta,Concorde pedig évente általában egyszer ad ki fundás elemzést.Maguknak nyilván gyakrabban csinálnak de ami nem nyilvános abból nem profitálhatunk.
Célravezetőbb ha van egy saját stratégiád,mankókkal megtámasztva /elemzések/ de teljes mértékben sose hagyatkozz másokra.
Ja és lenne valakinek elemzése? Napos, és/vagy hetes?
Nem hiszem el, hogy senkinek nincsen. Valaki nagyon titkolni akar valamit azzal, hogy egy elemző cégnek sincs nyilvánosan már vagy 3 hete... :-(
FHB:Most vedd!