Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Fizikai aranyba fektettem 2015 júliusban meg 2017 júliusban és szeptember végén. Azóta tartom. Néha eladom forexen rövid időre, ha nagyot ugrik. Most komoly mozgolódás volt az árfolyamban, így olvasgattam itt-ott róla, hogy mások mit kezdenek vele.
Certik mellé kiegészítésnek is jó lenne egy tőkeáttételes forex számla ilyen esetekre. Eladnád most forexen, aztán hétfő reggel a certivel együtt zárnád. Ha eltalálod, és tényleg esik, akkor a certi bukót hozná a forexes pozi. Ha emelkedik, akkor a certi nyerő kompenzálná a forexes bukót.
Köszönöm! De én nem certizem! Tudod sokat buktam fém certivel. Soha nem fogom megbocsátani magamnak azt a hülyeséget, hogy aranyra shortot nyitottam. Majd Ázsia amikor ugye nem volt EU piac se stop bevásárolt aranyból! Reggel arra ébredtem, hogy oda a pénzem! Nem segített itt a stop se! Sokat vesztettem! Azóta fémnél nem certizek!
550 darabom van most , nem esett délután már azért nem zártam , nagyjából 28,9 -29,4 között várom valahol hétfő 9 órára .
Törölt felhasználó2024. 04. 19. 19:42
Hmm. Tudom magánügy, de megnyitottam 1 lot pozimat AU longra! (Ez kb Azt jelenti 10000USD szer 30 szoros tőkeáttét) Ma zárom is! Itt már nem szarral gurigázunk!!!! Nagyon szigorú stoppal teszem!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)