na most ebbe lehet belekeveredek és nem jól mondom.
akkor lehet jobb eladni az NSD/USD és megvenni az USD/CHF-et ez lenne short,fordítva a long és akkor esetleg jobban jönne ki az ember a spreed-el vagy a swap-al, de lehet hogy nem meg kéne nézni. de most inkább borozgatok,pálinkázok.
nagypapam csinalt olyat barackbol meg szilvabol....
bar en a baracklekvarjat jobban csiptem a nagyim fankjaval....
NZD/USD es a USD/CHF-bol....
CHF tul eross, SNB probalgatja gyengitgetni...
persze nem szolnak elore,de amikor a piacon jo hangulat van akkor picit rasegitenek....
ha esetleg rendezodne a gorog ugy akkor a CHF nagy valoszinuseggel gyengulni fog....
(persze a gorogoknek jobb volna most csodbe menni mint par ev mulva,de ahogy elnezem nem rajtuk ill. nem az embereken mulik...)
NZD-ba beleadtak nehanyan,de elobb-utobb zarni kell a pozikat, mert a kamatkulonbozet miatt nem jo tul sokaig tartogatni a shortokat....
Az EUR-CHF árfolyam a nagy lendületű kitörés után, egy dupla csúcsot rajzolt ki, így ha az alakzat célára teljesül, visszatesztelhető lehet az áttört csökkenő trendvonal.
tudom nem engem kerdeztel,de ha segit a velemenyem, hogy 1.2-ot ne nagyon varjal, mert rengetegen beszorultak nem csak kis kereskedok, hanem jo nehany alap is es ok se akarnak a kovetkezo 15-19 evet varni arra, hogy lehetoleg 0 zarjak a pozit....(persze nem kizart de pici ennek valoszinusege)
szoval 1,10-1,15-ig ha esetleg elmenne ott nagyon komoly ellenallas lesz mert boldog boldogtalan probalja majd zarni a beragadt pozikat...
arra viszont lehet spekizni, hogy minden komolyabb Svajci adat elott, hogy a komoly jelentosegu adatok utan az SNB beavatkozik...
persze nem verik nagy dobra,de amikor lecsokken a likviditas ill. (ok mar tudni fogjak az adatokat akkor igenis erdemben be fognak avatkozni, hogy az arfolyam a nekik kedvezobb (gyengebb CHF fele mozduljon)...
persze itt se kell all in-t menni...,de a pozitiv hireket a piac alulfogja teljesiteni a negativ Svajci adatok ill. elvarasokhoz kepest negativ szamokat a piac komoly elmozdulasokkal fogja le reagalni....
;)
NZD/CHF-en eleg nagy a kamatkulonbezet...
es az SNB konnyen tudja az arfolyamot karbantartani....
bar ezt mar irtam januar vegen ill. itt a forumon korabban.....
szoval erdemes nezegetni a visszateszteket es lehet spekizni,
persze ez mas CHF parokra is igaz,hogy minden egyes komolyabb svajci adat elott ill. utan az SNB mozdul....
EUR/CHF
meglatjuk meddig birja az SNB.....
(elobb utobb a piac ugy is bebizonyitja, hogy nem lehet a vegtelensegig manipulalni)....