portfolio elfelejtette ma ezt megemlíteni. Annyira mindennapos ez az emelkedés, hogy említésre sem méltó, legalább nem írják le sokadszor, hogy speki mozgás. (mert az is van benne természetesen, de nem az húzza át a szinteken)
már most betett eladási ajánlattal megfosztod magad a lehetőségtől, hogy úgy menedzseld a pozíciód, hogy akár nagyobb profitokat is elérhess. másfelől ha ilyen szigorúan tartod magad kereskedési stratégiádhoz és a célárfolyamokhoz akkor viszont grat!
Meredek TA alapon nézni az egészet!
Itt hír is van (lesz), mert ezek a tételek nem kis spekákkal forognak.
Ha van áthidaló megoldásuk, szvsz a határisőn bukott tételekkel "eshet" vissza az értéke, de és megint csak szvsz a 100-120 közti (jelenleg 1-1,2K) szintről.
Szerintem szigorúan technikailag nézve a 270-ről 150-re esés 261,8%-os fibo korrekciós szintje 464-en van, ráadásul ha feltételezzük, hogy a mai réssel nyitás mondjuk szökési rés a múltkori réshez, akkor a kimerülési rés is 460 környékén várható. Én ebben bízom és ma már tettem is 460-ra eladási ajánlatot, aztán vagy bejön, vagy nem!
hát...320nál szálltam be és nem nagy összeggel.
Bíztam még az OTPm-ben hogy hosszútávon a beragadt cucc jó lesz, meg lojalitásból a MOLomon sem akartam veszteséget realizálni.
Jós meg nem vagyok EST-tel kapcsolatban, napos charton az OBV egész jót mutat, stohasticban még van egy pici..tehát technikailag sem tűnik rossznak, de hát blue-nál is láttunk már bőven olyat, hogy technikailag ok másnap 1 hírre -5% itt meg még hír sem kell. Dilemma van srácok..bár hétfőn még lesz net, mert csak délután utazom vízpartra :D
Olvasgathatok, bár nem szeretném, ha szabályoznál. Tudom, mire írtad és ez baj, az értő olbasásod tekintve. Én Katának válaszoltam, aki Gem hsz-ére kérdezett rá. Te nem voltál ebben megemlítve. Vagy a BRUEX JOBBRO összetételhez neked is van közöd?
Mivel limiten (+15%) van, ma már nincs több emelkedés, kivéve persze ha sávszélesítés lesz. Ami egyébként kiváló táptalaja a mutyinak, mert azok, akik tudják annak pontos időpontját, elég sokat kereshetnek rajta. :-) Addig ugyanis, amíg nincs sávszélesítés, a venni akarók nem tudnak betenni 381-nél magasabb vételi ajánlatokat, utána viszont minél hamarabb beteszik, annál hamarabb kapnak.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))