így van. MA. de már veszélyhezte van, jövő héten meg jönnek az erre szabott sosem látott gazdasági lépések. Pénz van mindenre IS, lehet kivásárolják a telenort a cseh havertól, vagy a 25%-ot 75-re növelik első lépésben?
Duró Dóra (független) kérdésére válaszolva Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, az idősek esetében kezd kibontakozni egy idősellenes hangulat. Bennem ez nagyon rossz érzéseket kelt - mondta a kormányfő.Csak a tisztelet hangján lehet beszélni az idősekről -mondta a kormányfő. Ma a telefonszolgáltatók külföldi tulajdonban vannak, ezért nem tudjuk a díjszabásukat befolyásolni - tette hozzá. https://www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20200330-orbanviktor-azonnali-kerdesekre-valaszol-az-orszaggyulesben.html Még a végén mégis lesz valami magyar távközlési cég? "Orbán Viktor arról is beszélt, hogy most nem politika kell, hanem összefogás, ezért megköszönte a korrekt hangvételt Dúró Dórától. A kormányfő emlékeztetett arra, hogy a multik és a bankok korábban is be lettek vonva a válságkezelés terheibe. Bízzanak bennem, és várjanak április 7-ig. "
Még hogy vezér! :) 58-on bevásárolgattam, mert állítólag - legalábbis azt írják - a tőzsdék túl vannak a mélyponton, ámbár szeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, ugyanis a járvány gazdasági hatásai csak most kezdenek majd jelentkezni, de lehet, hogy a tőzsdék ezt már be is árazták, ha egyáltalán lehetőséges volt. Itt Csányit emlegetnek, de nem igazán értem, hogy neki miért lenne szüksége az Estre. De azért megpróbálom. Én Opus-párti vagyok annak ellenére, hogy rendesen bezuhant és oldalazgat. Szerencsére nagy részéből kiszálltam még korábban, de most visszavettem. A kispapírok közül pedig a Nord-ban és a Nutexben van érdekeltségem, illetve a TJZB-ben, amiben ugyan bennragadtam, de ha létrejön a gigabank, akkor felértékelődik az is. Szóval így állok jelenleg. Lutri miniden részvény, de legalább diverzifikált, és a kis-részvényeket nem az események, hanem a nagytulajok és a brokik mozgatják, ezért próbálkozom - diverzifikált portfolióval.
Azért, mert én nem írogatom, hogy fel és le várható mozgás, nem jelenti azt, hogy nem kerestem hülyére magam az elmúlt 1,5 évben ezen a papíron:) Vajon én miért nem görcsölök soha egyik topikban sem?:) Üdv, Emese
ESTMÉDIA LUFI