Neked milyen a találati arányod? lehet te vagy itt az ász? írjál hogy merre menjünk, és követünk mester! Néhány apróság. A tőzsdén még az is számít hogy kis pista hogy vesz levegőt! innentől kezdve egy ilyen időszakban nagyon észen kell lenni. Aki nem képes követni az eseményeket, és csak megy fejel a falnak annak itt nincs keresnivalója. Te vagy nem értesz hozzá vagy hűjének nézel mindenkit, a tőzsdén csak az tud pénzt keresni aki képes követni az eseményeket, és annak megfelelő pozíciót felvenni, Lehet arra biztatni embereket hogy ne vegyenek tudomást a válságról, csak az ilyen hozzáállás eredményezi a 180ról való beragadást, mielőtt oktatsz gondolkodj!
vizionáltál te már sok papírban sok mindent. kb. 20:1 találati aránnyal. na, de amit szoktam írni: aki ismer, az tudja, milyen vagy, aki meg még nem, az majd rájön.
Szektában még bent hagytak? Amikor beszálltál, még volt aki üdvözölt is, hogy nem az vagy, mint aminek kinézel, gondolom sokáig tartotta ő is, ha ilyenekre visszaborítod, azok meg is érdemlik.
Abban egyetértünk hogy a válság még csak most fog kezdődni, de ez a válság nemcsak a médiást fogja sújtani hanem az összes papírt. 5000 alatti OTP vizionálok, sokan nem látták a korábbi válságot, én átéltem itt a tőzsdén, és nem volt kellemes, ez is itt fog ugrálni 20 és 50ft között:-))
Új tulajdonos fog érkezni. 0.78as papírt 33.78ért adták át. Egyik tulajdonos a dgh zrt 32%, másik lesz a barna - Antal vonal ott is lesz 32% , és akár bejöhet egy harmadik is 10-15%ra,. A többi meg közkéz.
Az 5M kölcsönadott részvény ténylegesen 6M, gondolom innentől valaki
árfolyamot fog vele karbantartani, vagyis szétshortolja a papírt. + ehhez még add hozzá hogy 34ftért is kapattak pár millió részvényt, amit 35ftig nyereséggel adhat el.
Törölt felhasználó2020. 03. 28. 19:24
nézzék yutubon a hitgyülekezet élö koncer elöadását,3000 ember van jelen .
Most megint jön egy kis pánik, mert a jenkiknél nagyon terjed a vírus, és olyan sok pénz éget már el hogy nem bírom már nézni az egyenlegem, meg kimaradni se akarok, most lesz egy kis vissza teszt, majd ha látom az alját akkor veszek, a 80-100 kb 2 hónap múlva lesz, addig még párszor megjárja a poklot:-)))
ESTMÉDIA LUFI