Vajna cégeinek igazi tulajának személyeit nem ismerjük ha jól tudom.tehát nincs nyilvánosságra hozva az örökös (ök).na most tremmel nagyon jó zsiros állásokat kapot,de ha jól tudom nem a tulaja ezen cégeknek(igazgató,ilyen-olyan tag itt ott)egyedül a részvények tulaja lett merthogy az tulajdonjogot képvisel.mikor sunyi módon a háttérbe vonult arra gondoltam hogy valakinek át kell adnia a pakkot....de kinek?jó kérdés...Tremmel szvsz nem vajna tehát ő nem fog örökölni itt semmit sem.Ki lett tömve rendesen de ennyi...lehet megkezdődött az átadás...csak szigorúan szvsz!
Bátor vagy vakmerő, ki-ki döntse el maga...én nem merem bevállalni. Már csak azért sem, mert ha ki akarják maxolni a szpatást, akkor kinézem belőlük, hogy a kgy utáni hullámban elszednek még pár 100K papírt, majd vissza viszik a 120 körüli tartományba és bejelentenek...mindezt egy hét alatt le lehet zavarni!
Arról mit gondoltok, hogy úgyis szar van mostanában a palacsintában Mo-nak az EU-val kapcsolatban. És választás előtt nem akarják, hogy megint ML tamadasok legyenek, meg média így úgy stb.. Már ha ML jönne ide ugye..... Hogy Magyarorszag támadható lenne, megint ilyen dolgokkal, meg ML-ezés meg új tőzsdei cég stb. És ezért sincs semmi hír, érthetetlen hogy a pics..ba nem derült, szivárgott meg ki egy morzsa sem, hogy mi készül ide. Hmm??
te döntesz de én csak a salyát versziomat tudom mondani sirni fog mindenki aki elagyja most vagy késöb mert a cél áram igy vagy ugy vagy elöb vagy utob be fog következtetni meg foglyuk csinálni 900 ft körülig a csatkaji megigérte nekem hogy felviszi lása a lelkem én szeretem az est médilyát
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A