Ez a sok negatív kisugárzás....El fog kellni a cég, meg is fogjuk tudni 28.-ig, csak a feltöltés tartalommal lesz fokozatos és nem biztos,h azonnal elkezdik......
30 milliórt kellene tőkét emelni ha B.CS. 78 fillérért nyomtatna megint magának rv-ket akkor lassan többségi tulaj lehetne és ismét feltámasztathatja a csodálatos Est lapokat stb
Ez biztos így lesz. Erre megy ki a dolog, hogy a közgyűlés után dobják be a csalódottak. Viszont a cég el fog kelni, csak nem most, ahogy mindenki várja. Emlékezzünk a tőzsde sosem arra megy amerre a tömeg várja, és itt most mindenki felfelé várja. Szerintem a közgyűlés után 2-4 héttel fog elkelni a cég, féláron megveszik a kiszállókat, aztán jöhet a bejelentés, és a felső limites napok konzum mintára, de akkor már nehéz lesz a visszaugrás.
a saját tőkét is lassan rendezni kéne úgyis lehet valaki tulaj, hogy azt rendezi, B.CS. meg cserébe nyomtat neki (vagy magának) 78 filléres rv-ket, de ezt a szálat félre téve így viszonylag olcsón lehet valaki nagy tulaj a cégben ha megint a tavaly nyárihoz hasonlóan keletkeztetik az RV-ket szvsz
A Legrosszabb ami lehet, ha megint halasztanak vagy más okból nem derül ki mikor lesz vagy lesz-e befektető, akkor bizony sanszos, hogy alsó limiten fogjuk nyitni a kgy. utáni kereskedési napot! Mondom ezt úgy,hogy van 70k részvényem ami nem sok. Bízom Én is benne ,hogy nem fogják eljátszani sokak bizalmát!
Hát az a kérdés, mekkora pakkokkal bíróknál szakad el a cérna. Ennyire szemét módon kihasználni a befektetőket már tényleg jogi kategória. Nem hiszem, h BCS-nek ez érdeke lenne. Bármennyire is szerencsétlen de aljas, annyit ő is tud a kis eszével, hogy ha nem mondd semmit, a rv akkor is marad a korábbi árfolyam körül. Most, ha hazudik, akkor kicsinálja a részvényt. Lenne rá oka? Neki is van rv bőven, ha arra élvez is, hogy mások életét tönkreteszi, csak bezavar a kéjelgésébe, h közben a saját palacsintájába is belepiszkít...
Én nem buzdítok se pro se kontra senkit semmilyen pozícióra, csak próbálok értelmes kérdésekre értelmes válaszokat keresni. Azután mindenki eldönti, hogy őt ez hidegen hagyja, vagy esetleg pro vagy kontra valamilyen pozíció felvételére ösztönzi. Az viszont egészen biztos, hogy én már olyan régóta ülök benne, hogy nekem már meg sem kottyan ez a kis hullámvasút meg feszültség itt a végén.
Arra gondoltam, hogy azokkal megy a cserebere így 110-től lefelé. Csak kérdés mennyi van és mennyit sikerült átadni mert ugye csak aláállnak páran az öntésnek ahogy olvasom. Persze nagyrésze szerintem oda megy ahova szánták ha ez így van.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A