Mondjuk nem ártana azt is tudni, hogy az a kb. 20 millió részvény, amely az AV-hoz köthető emberek nevén volt és feltehetően gazdát cserélt a halála utáni napokban kikhez került? Remélem nem hozzánk kisbefektetőkhöz... Vagy ezért vagy azért nem volt hajlandó BCS részvénykönyvet mutatni...
Természetesen én a hozzá nem értők táborát erősítem de véleményem szerint a prémiumba kerülés akkor durranna ha valami tartalom (befektető, bármi ami valamilyen jövőbeli bevételre utal) is lenne benne addigra...
Erről van szó kolléga! Hívtam Zsuzsika nénit, ha emlékszel rá még óvodából...azt mondta, agyvelő volt a jeled. Szinte nagy papír...Igen! Likvid, jól bejáratott. Ezért mondom én azt mindig, hogy egy bizonyos szinten már nincs TA, meg semmi, tisztán a kapitalizációt kell nézni, ugyanis a papír fent említett "belső" értéke már nincs arányban esésnél a lehetséges jövőbeli értékével, ugyanis ezt a 10 mrd-ot röhögve lefedheti a nyitott kapukat döngető vagyon. A magyar tőzsde és a vázak felértékelődtek. Ld. Wallis beköltözés. Más kérdés, ami sajnos igaz, hogy mindannyiunknak fontos az időtényező, de beállt olyan körülmény, ami miatt tovább csúszunk. Az első nagy hal elúszott, nyugodjék békében.
ésszel is ! Az “ész “ benne van a kritérium rendszerben! Fél èvente megnèzik mely cég felel meg a szempontoknak. Van aki bekerül , van aki kikerül. P.S. Egyébként jókat irsz. :-)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A