De igazad van,kár volt! Ha nem tudom kifejezni magam,inkább semmit! Csak gondoltam ha valakinek tud kirakotni,konkrétum nélkül is lehet valamennyire érteni amit írtam!
Lehet! De megszerettem volna veletek osztani! De nem írhatom le honnan tudom! Mégis máshogy gondolom! Nem minden nagyágyú beszél meg minden üzleti dolgot! Ha igen,akkor .......
Ahol melegebb van,mint a szaharában! De ez szerintem nem jelent semmit! Mivel nagyon elfoglalt emberek,ők ezzel nem foglalkoznak! DE Sokan vannak és ezért is tartom,mert hiszem,hogy picivel mellette meg folyik a munka! Remélem hamarosan kiderül! :)
Értelmezés kérdése, tény. Offshore cég esetében is tudja igazolna a végső haszonhúzó személyét, attól függetlenül, hogy az nem nyilvános. Értelemszerűen Nyrt-nél is lehet igazolni, csak ott cseppet macerásabb, mert az Andy offshore cégével ellentétben nem egyszemélyes.
Mert én hiszek a storyban! Jelenleg van minusz rendesen!:) Azért,mert ott nem beszédtéma az Elindultam!,attól még 2 ajtóval odébb meg lehet hogy nagyon is!
Nem elég mondjuk ha a nagytulajok, azaz a 75% meg az igazgatótanács átlátható? A közkézben meg nem lehet senkinek 5% feletti részesedése mondjuk beleszólási joggal.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A