építkezés után/közben egy új céget kellett összeraknom saját erőből, egy k fillérem sincs részvényt venni akármennyibe is kerül, szóval abszolút nem vagyok érdekelt a 40 ft-os árban sőt! pont mert jól jönne a pénz, ezért én az emelkedésben bízom (lehetőleg minél előbb) nem gondoltam hogy egy ilyen chart ennyire kiveri a biztosítékot néhány embernél véletlenül találtam, a vége pozitív, gondoltam megosztom asszem legközelebb nem teszem, jó éjt mindenkinek!
Ne vedd rossz néven, de ezt a chartot nem rakja fel olyan, aki azt állítja magáról, hogy úgy kereskedik ahogy te, és a "kis" pakkjától várja a csodát. Inkább szeretnél még az 5. Pont körül vásárolni szvsz.Ennek a rajznak ez a célja, bárki is rajzolta.
épp azt mondtam, hogy a TA szerintem itt nem annyira játszik, itt a hit és a hír (+brókerek) viszi ide-oda az árfolyamot (egyébként régen sokat rajzolgattam a forexezéshez és szinte mindent be lehet rajzolni, amit az ember látni szeretne, de aztán jön egy hír és annyi :) ) nagyon bízom benne hogy soha nem lesz már 40, jön végre valami hír és elindulunk már felfelé! az elmúlt hónapokban nagyon sok rv cserélt gazdát, szerintem nem véletlen vásárlók vették, de mivel outsider vagyok belsős info nélkül, ezért ez csak az én gondolatom, viszont nekem ez segít mentálisan túlélni a folyamatos csorgást
még életemben nem néztem bele a lufiba, de amit írtok róla, az alapján nekem nem hiányzik az a lélekölő mentalitás, épp elég ezt a hullámvasutat elviselni itt a szektában, itt is hullámzik a hangulat :) nem elkedvetleníteni akartam bárkit is a chart-tal, csak mint egy megjelent infot gondoltam megosztani egyébként amiken eddig átmentünk, a chart utolsó hulláma egész jól fest BCS-ben nem bízom 100%-ban, de abban igen, hogy ő is csak akkor lesz k gazdag ha elszáll az EST szóval kitartok 2 Ft óta és mivel kicsi a pakkom, 4-500 alatt nem érdemes kiszállnom
nem az én chartom, csak találtam nekem sem tetszik a következő lépés, de a vége legalább jó irányba megy... én elsődlegesen funda alapon kereskedek, csak másodlagosan TA alapon, de az EST-nél szvsz szinte semmit sem számít a TA , mert nem nagy tömeg összetett pszichológiája mozgatja, hanem csak limitált hívő/speka reménykedése + a hírek (hiánya) itt én is speka vagyok (csak k hosszú távon :) )
aszitem elatta ha olvasod dottore a cél áram változatlan 900 ft körülire tehetendö ojan nagyok leszünk mint a kereszt fiam 20 éves de ojan mint egy jol megtermet kancigány
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A