ha nem az ide írkálók vették, akkor az a lehető legjobb forgató könyv: itt a hithű kisbefektető vannak, bár vannak közöttünk 2-3%-os tagok is. ha ez akár egy Duna Aszfalt, Magyar Építők, stb. vette, akkor annak csak örülhetünk.
gyerekek...úgy általánosságban ez az egész tőzsde arról szól, hogy ki veri át a másikat...mégis érdekes dolog. az emberek meg soha nem tanulnak. honnan esett és mennyit. ma emelkedett és mennyit. huha. nem mondom, hogy nem örülök az emelkedésnek mert van papírom de azt is ki merem jelenteni, hogy a mai mennyiséget nem az ide irkálók vették. na ettől függetlenül szép holnapot kívánok és egy ideig nem írok mert valamiért így érzem. szevasztok további szép jövőt. kereskedni fogok irkászolás nélkül.
Rá fog ugrani hamar, ne izgulj. Ez kapóra jön neki minden szempontból, de leginkább abból, hogy el lehet vele kendőzni ideig-óráig megint, hogy mért nem kommunikál semmit egy ideje.
nem akarok lebeszélni, s nem is feszegetem tovább: de ha én BCs lennék
ennek az ajándék hírnek úgy örülnék, mint a fene. és már a csapból is ez
folyna, hogy FTSE index, meg a "nagyok" mellett egy nemrég még csődös
cég, stb......ingyen megjelenés. ha ezt a labdát nem csapja le, akkor
szerintem a pillanatnyi érdekei (vagy ha úgy tetszik, érdekeink)
ellentétesek a mostani eseménnyel.
oksa, igen. de komoly volt a kérdésem. kérelmezték? ha igen, akkor a magyar prémiumot miért nem? ha nem kell kérelmezni, csak likviditás és forgalom miatti auto bekekrülés van, akkor értem.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A