Értem amit írsz és jó dolog, hogy pozitívan állsz hozzá. Ennél én gyanakvóbb vagyok, lehet, ez az én hibám. Mindenestre engem ahonnét kidobnak (nem szoktak) egyszer, kétszer, háromszor, ott nem mászom vissza az ablakon ok nélkül. De ha vissza is mászok mert célom van, jól nem érzem magam az biztos. Ebből gondolom, hogy nyomós ok kell a jelenléthez.
Értem amit írsz és jó dolog, hogy pozitívan állsz hozzá. Ennél én gyanakvóbb vagyok, lehet, ez az én hibám. Mindenestre engem ahonnét kidobnak (nem szoktak) egyszer, kétszer, háromszor, ott nem mászom vissza az ablakon ok nélkül. De ha vissza is mászok mert célom van, jól nem érzem magam az biztos. Ebből gondolom, hogy nyomós ok kell a jelenléthez.
Szerintem Scs kedveli az értelmes társaságot és vitákat egy olyan papírban amiben ő is érdekelt és hisz is a jövőjében. Más kérdés, hogy kicsit nehéz a természete mert hirtelen haragú és könnyen összerúgja a port mindenkivel. Ennek ellenére szerintem az ő nézőpontja és meglátásai is értékesebbé teszik a topikon folyó eszmecserét amikor épp nincs anyázás meg veszekedés. Szerintem.
Ez akár jó jel is lehet. Elképzelhetőnek tartom, hogy már csináltak a háttérben egy vadiújat, ami rögtön életbe tud lépni amikor megnyomják a gombot. A régit már kár is frissítgetni...
Például téged sem értelek. Téged már kitiltottak (topikgazdai és moderátori szinten is), összevesztél mindenkivel, ígérted, hogy bizonyos feltételek mellett elmész magadtól, ezek teljesültek, mégis itt vagy. Mi a célod itt?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A