Igen lehet ha összegyűjtötte kicsit lentebbről (bár kérdés mikortól és hogy mert ekkora tételt), ugyanakkor nem túl intelligens így kinyomni ekkora pakkot (not so skilled trader), hacsak nem abból a célból, hogy egy jó parasztshortot indítson (pánikkal) és kezdhesse az új kört. Nos úgy tűnik nem jött be! :)
Ezt sokan mondjátok, de igazán kíváncsi lennék kinek van annyi vér a pucájában, hogy ekkora tételekkel ugrál csak úgy ki be amikor mindenki tűkön ülve várja bármelyik pillanatban a hírt. Én nem merném megtenni az biztos.
Szerintem kimondtad a kulcsszót! Egy ilyen semmilyen napon a papír elbír hirtelen 400k öntést. Nem beugrott egy párja a könyvbe, hanem kisebb vevőket öntöttek le, mert már sokan voltak. (Ez egy nagyobb kiszálló is lehetett, de az is lehet hogy karbantartás van, még nem mehet. Majdnem mindegy is) A lényeg: nem fosta össze magát az árfolyam. És most én írom le: úgy hogy még semmi hír nincs és funda. Kérdés: ha ekkora a bizalom, mi történhet az árfolyammal, ha megjönnek az infók?! Szuper kemény tények ezek, nyugodt vagyok! :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A