Mert ahogy Aida is írja: lehet kettős a cél. Nem mehetünk es azért át kell adni. Ezt nap közben nehezebb hiszen ott több az aktív trader. Fontos az ár is a jövőbeni terv miatt. Utólag talán megertjuk
Ha tudnam h ennek mi ertelme,aszerint tozsdeznek. A pakkatadas viszont semmikeppen sem ez,jo 10 evvel ezelott meg a tozsdei forgalomba sem szamitott bele,kulon szinnel volt megjelenitve es termeszetszeruleg az arat sem befolyasolta,ha vki sajat maganak eladta a sajat papirjat. Reszvenyesi nagytulajvaltas pedig nem igy zajlik.
Igen, én is örülnék neki ha ő lenne itt a főkormányos. Persze annak is ha nem úgy kerülne be ide a vagyon és az üzlet, hogy nem hígítja vízzé a papírt :) ...
Na látom jól szétbarmolták megint. Ki ez a nyomorult? Remélem nem az ilyen sosem írtam csak bejelentem hogy kiszórtam a nem mondom meg mennyi pakkom de nektek hatalmas uppot kívánok emberek?! Ez szándékos köcsögség.
Ne haragudj,de szerintem te nagyon rossz vizeken evezel. Vagy ha joban,akkor forditva ulsz a csonakban. Ezek nem pakkatadasok,ezek piaci ontesek,amivel latvanyosan a zarokat mainpulaljak.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A