Ezt rám értette szerintem mert azt mondtam, hogy a GT pakk holléte felőli további infó nélkül én mondjuk nem szavaznám meg a hitelt. Ezzel persze nem tudom mért buzdítottam akárkit akármire, de hát olvashatod a másiktól is, hogy engem már törölni kéne mert egész nap jövök a faszságaimmal. Ha ők így gondolják biztosan lehet benne valami ...
EU szinten sokszor csak a magyar sajtó és az itteni kommunikáció miatt gondolod ezt. A kormány szereti az EU-t "ellenfélként" feltüntetni. Az ellenzék pedig szereti azt elhitetni, hogy mennyire utálnak ott minket és előszeretettel jajveszékelnek ott, mert itthon a kutya sem kíváncsi rájuk. Erre az új bizottsági elnök, csak nem csinált egy olyan tárcát, hogy Európai életforma védelme, és furcsa módon mi kapjuk a bővítést, amit mondanom sem kell mennyire kulcsposzt az EU-ban főleg ismerve a pályázókat Ukrajna, a balkáni államok, ezek mind magyar érdekszférák. Arról nem is beszélve, hogy további kulcsposztok landoltak erős magyar szövetségeseknél.
JG azt mondta a delta esetében, hogy semmilyen együttműködés nem képzelhető el velük ezután arra célozni, hogy mészáros száll ide be elég meredek, arról nem is beszélve, hogy eddig mindig olyan cégekbe szállt be ami amúgy is a Nerhez voltak köthetőek
Tévedsz, nagyon is sokat ronthat az, ha előjönne egy ilyen ügy. Tarlós ugyan nem inog, de a fővárosi közgyűlési többség és néhány nagyváros igen, ahol a legapróbb dolgok is számíthatnak.
Nem tudunk továbblépni ezen a keletkeztetés-lock up dolgon, mert valahol hibádzik a történet. 😁 Vagy a lock up nem igaz, vagy a cégbírósági lista. Vaculak Úr azt mondja, h 10.13. után rántják fel a leplet. Kissigor is ezt mondta, és ők ketten figyelemre méltó találati aránnyal dolgoznak. 😉 Szvsz esztike nem hat ki a választásra, egy újabb NER-es sikertörténet már nem veri az ingerküszöböt, de mint mondtam, szvsz. Ha holnap épp csak annyi részvény szednek ki a cihából, h meglegyen az érvényesség és a kgy-n sem derül ki semmi a pakkok sorsáról, akkor az a kérdés számomra, h engedik-e beszakadni (miért ne tennék, ha hiszünk még abban, h van kit kirázni), és ha igen, meddig. És h utána meddig kell várni arra, h megjelenjenek a nagytulajok? Tényleg 10.13-ig? Vagy elhúzzák 12.20-ig? Ha az utóbbi, akkor idegörlő időszak vár ránk. Oh wait, eddig nem az volt? 🤔😉😉
Csak ez nem ötletelés volt, ami itt ment ezzel kapcsolatban, hanem konkrétan arra volt itt bíztatás, hogy ne kerüljön megszavazásra a GT kölcsön. Nálam ez nem ötletelés.
De, tökéletesen átjön. Csak amíg nincs közzététel, szívesen ötletelünk arról, hogy mi fog történni. De a jelek szerint te azt gondolod, hogy nem szabad ötletelni.
Nektek meg az nem megy át, hogy ezt aligha fogják az orrunkra kötni most még. Ezért is csak a két logikus válasz van. 1. Nem akarnak kötelező vételi ajánlatot tenni. 2. Nem az lesz a tulajdonos, aki be lett jelentve. Minden más káros fantáziálás, mint a Telenor meg AH mantra.
Andy, ezt megtehetjük SZVSZ. Nem akarok olcsón venni, van, de minek. SZVSZ ettől te okosabb, rutinosabb befektető vagy, hogy ne értsd, miről beszélek SZVSZ. Hová tűnt KV SZVSZ?
Úgy látom, hogy valamiért nálad nem megy át az az üzenet, hogy mi nem arra vagyunk kíváncsiak, amit már tudunk (hiszen arra nincs értelme kíváncsinak lenni), hanem arra, amit MÉG nem tudunk. Értem, hogy te sem tudod, de azért engedtessék már meg, hogy a nyitott kérdéseken agyaljunk.
SZVSZ meg te akarsz olcsón venni az érvektől mentes negatív hozzászólások általi lebeszélés nyomán megremegőktől. Természetesen örömmel olvasnám az összeszedett, zárt logikai láncot alkotó érveidet :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A