Embereeek, engem a nyúl-turmix biznisz érdekelne, hír óta lehet tudni vmit fű alatt vagy akárhogy?
Bevezetésre kéne, h sor kerüljön az ígéret szerint kb mostanság!
a Magyar Bankszövetség 2009. novemberi e-hírlevelében az Eximbank vezérigazgatója nyilatkozta:
Mongóliával a segélyhitel-tárgyalások némileg újjáélesztették az elfelejtett magyar-mongol gazdasági kapcsolatot. Náluk az 1973-ban magyarok által épített állatioltóanyag-gyárnak a rekonstrukciója kezdődik majd magyar segélyhitelből, és ez újabb alkalom arra, hogy a két ország közötti gazdasági kapcsolatok felélénküljenek. Mongólia rendkívüli fejlődés előtt álló ország.
és: A Külügyminisztérium honlapja szerint összesen négy magyar vállalkozás működik Mongóliában. A hazai vállalkozók egyebek között az állatgyógyászati készítményeket forgalmaznak, de akad olyan cég is, amely lepkegyűjtők számára szervez szakmai programokat az országban, vagy éppen vízórákat ad el. A tárca honlapján lévő adatok szerint a mongol-magyar gazdasági vegyes bizottság Veresék útja előtt utoljára 11 éve, 1998-ban ülésezett. A Külügyminisztérium honlapja szerint összesen négy magyar vállalkozás működik Mongóliában. A hazai vállalkozók egyebek között az állatgyógyászati készítményeket forgalmaznak, de akad olyan cég is, amely lepkegyűjtők számára szervez szakmai programokat az országban, vagy éppen vízórákat ad el. A tárca honlapján lévő adatok szerint a mongol-magyar gazdasági vegyes bizottság Veresék útja előtt utoljára 11 éve, 1998-ban ülésezett. (Heti Válasz)
Te 1Ft nyereséggel eladod én meg lehet csak 1000 felet adom el egyre jobban ragaszkodok hozzá és mostanában már megyek pénzt keresni és nem nézem csak este és a topikon is csak este leszek RE20000,órabér.
Pro és kontra! Bizony a tőzsde ebből áll. Aki nagyon biztosan egyik vagy másik irányba tesz kijelentéseket az sokszor téved. A legbiztosabb abban vagyok, hogy nincs olyan, hogy bármitől függően határozottan ki lehessen jelenteni a jövőbeli árfolyam alakulásának menetét. Szvsz ezt még a nagyok sem tudják. Ők is bizonyos pozíciók kialakítását hajtják végre, ha kell évekig. Ha a kívánt pozíciókat kialakították, utána már nem érdekeltek az alacsony árfolyam fenntartásában, mehet a buli. Az életre sokszor épp a köztes megoldások a jellemzőek. Szvsz nem az a legfontosabb döntés, hogy mi lesz egy hónap múlva, hanem jó vételi szint a mostani árszint, vagy mehet még lejjebb is? Abban biztos vagyok, hogy aki most ad el, az nem jól dönt.
Erősödő Phylaxia