Na ezt a Nyiregyhazai vonalat feszegessuk mar meg egy kicsit :) ... ismerek ott par konyvizsgalot :)
Törölt felhasználó2007. 04. 22. 15:31
Néhány hete álmodtam egy olyat amiből csak annyira emlékszem hogy Phylaxia és egy 82es szám. Talán azt jelenti amennyiért el fogom adni, de az is lehet hogy azt jelenti hogy ennyiért ne adjam oda még senkinek. Szóval az én tippem 82.
Az a többször említett nevezetes építkezés hol van Egerben? A Kistályai úton közvetlenül az út mentén, egy tüzép telep mellett, vagy arrébb a városközpont felé?
Csak mert a Szövetkezet úti ingatlant már láttam.
köszi
Koi-Koi !
Feltetelezem, hogy egy ilyen kerdest, csak egy Nyiregyhazi tehet fol. A Csongor utcat kerestem. Aztan meg a Debrecenbe vezeto utat.De nem irom le az egesz napomat.Annyira meg emlekszem, hogy aznap Makit vettem 947ert es dragaltam , foleg , hogy bemenek egy benzinkuthoz, fulkestelcsi kartyat venni, es azt a valaszt kaptam, hogy olyan nekik nincs.Bocsi az offert, de mar reg irtam ide, es jol esett.
arról nem tudok semmit, gondolom újra beadják az anyagokat, de a bírósági reakcióidőt ismerve ez eltart még egy darabig...reméljük a közgyülésen tájékoztatják a részvényeseket.
állitólag:), honnan az infó? mert ilyet, akár a szomszédom is mondhat....
szerintem sokkal bíztatóbb, hogy már nem a ceva per dominál, hanem más hírek.( a baj, hogy nem verik nagy dobra ezeket, megy a bennfentes kereskedelem, nem véletlenül volt büntetés is nemrég).ha erre még rájön a ceva elleni per, amit nem eljárási hibával utasítanak vissza, akkor ettől jobb lehet a helyzet...
Üdv!
Erősödő Phylaxia