Annyira hamar lett meg, amennyire hamar akartátok.
Amúgy meg 10Ft-on nem fogja odaadni senki, de még 15Ft-on sem.
Te is, meg a többi lebeszélő is tudja (csak mivel venni akartok és izzad a tenyeretek, hogy nem kaptok nyilván nem írhattok ilyet), hogy ez a cég nem ennyit ér papíron.
Az más kérdés nyilván, hogy most a tőzsdén ennyire értékelik egyesek.
Ezek a nagyon "okos" emberek tönkretették a céget!
A finom úr, mostmár TP joggal lehet beképzelt a cégére!!! Jöhet a az ügyvéd csajszi is a fenyegetéseivel, a felbeszélők, élén az "igazi szakértőnk" a Rapista!!!!
Sikerült azokat becsapniuk, akik a pénzüket adták a cég felvirágoztatásáért. A részvényvényopciós programjuk is egy szándékos megtévesztés volt, az össze-vissza vásárlásaikról nem is beszélve.
Részemről meg felfoghatatlan,hogy egy deklaráltan csődben lévő cég papírjait-ami mínusz értéket képvisel egy részvényre vetítve-drágábban veszik,vagy nem dobálják,ezt viszont korlátlanul szórják még így olcsóbban is.Totálisan elkeserítő.
az a baj tudod hogy én ismerem a munkahelyeimről ezeket az idős embereket , szakmmájukban nagyon jól lehetnek, de a modern kor pénzügyi stratégiáihoz nullák.
azt hiszik hogy ők diktálnak a befektetőnek és nem fordítva,
ez amúgy világosan látszott a bef. fórumból is.
Hmm....
Érdekes lesz az 5 milliárd Ft KEG forrásbevonás. Legszebb emlékeim egyike mikor a humet tizen forintról kétszáz fölé emelkedett. Talán 2000 ben.
Szerintem mindkét oldal próbálja a maga igazát bizonygatni.Akik benne ülnek,talán csak magukat győzködik,hogy jó lesz ez majd,akik meg le akarják beszélni a népet,azok csak venni akarnak,csak persze minnél ólcsóbban.Azt azért nem hinném,hogy egy olyan cégnek akik nincsennek csődközelben,termelnek,lemenne a részvényeinek az értéke 10 forint alá.Már csak azért is,mert akkor már végképp senki sincs nyerő poziban...Szóval az én részemről 10 forint az a színt ahol még ráveszek,ha lemegy addig,aztán majd lesz ami lesz...
lúzer egy társaság ez egyre világosabban látszik.
teljesen komolyan mondom hogy itt néhányan jobban csinálnánk, ha másért nem azért mert bírnánk kompromisszumokat kötni a cél érdekében, nem makacs szamár módjára vergődnénk.
hruscsov,
és az a durva, hog yigazad van,
nagyrészt azok veszik most is csak, akik benne ülnek huszon iksz, vagy harminciksz forintról és próbálnak bekerárat javítnai.
Erősödő Phylaxia