Béla!
A bizalom fogyott el! Nem miattad, nem miattam, de nem is rattyman miatt!
A "visszacsatolás" hiánya miatt! Beígértek, fűt, fá, virágot amikor kellett! Azt hitte a menedzsment, hogy ez a rózsaszín szemüveg sokunknak fent marad akkor is amikor kiderül, hogy az ígéretek nem teljesülnek! Egyszerűen eszükbe sem jut az ígéreteikkel "szembenézni", felvállalni azt ha valami nem jön/jött össze! A tíz év távlatából már sokszor ollóztak be ide érdekes dolgokat!
Bogar, igy nez ki amikor nagyon sokan osszegyulnek egy helyen, egy biznyos dolog miatt ! link
Törölt felhasználó2008. 06. 10. 15:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
hűha. most néztem ide 68 ft az jó. én még tavaly ilyen áron vettem és ez hozott a legtöbbet. bár akkor a töredéke volt az rv. szám, de semmi perec alatt 160 lett. sajnálom azokat akiket ráugrasztottak a 25-ös beugróval.
attól nem leszek szomorú ha nem hiszed el :)
nekem egy darabom sincs ebből (most) és egy darabig (12 Ft) nem is lesz!
van itt pár hülye, nyugodj meg! többek között sokaknak én is..., és ezt a Te székedből (akik még mindig tartják ezt a szart) meg is értem!
ha hülyeség kisebb bukóval kiszállni, akkor büszke vagyok a hülyeségemre!! és ha hülyeség lesz a drága papírodat megvennem olcsón, akkor nem tudom, hogy hol keressük a hülyeséget..., de szerintem nem ezen az oldalon :):)
Bezzeg Te tudtad a 22 Ft-ot! De akkor miért nem láttad a 18 Ft-ot! Bux kicsi ratyman egyre nagyobbat bux!
Nem vettél Te ezeken a szinteken semmit, de azt hiszem 22 Ft-on se! :oP
Mummy
az a baj,hogy szinte itt mindenbe bele lehet kötni már
én ismerek olyan tőzsdei céget aki nagy beharangozással új gyárat épített 1,5 milliár forintért.EU normák meg minden
aztán több helyen beázik az épület,a csarnokban télen fáznak az emberek mert a fűtést nem építették ki.aztán erről meg nem fórumoznak az emberek. a víz nem folyik le a csatornába mindegy csak már az zavar tényleg,hogy a kákán is csomót keresnek már
dehogyis adtátok ti el 23-24en! ki hiszi ezt el???
most szálltatok ki mindannyian, és most anyáztok itt a bukóban! Nem nektek való a tőzsde...
nyomjátok itt a rizsát, hogy ti már ezt tudtátok előreeee, na nem kell a mese-mese...senki sem hülye itt a fórumon...barátom...
Erősödő Phylaxia