Na, igen, de 2222-re figyel e valaki? Mondom, 200 körül csak a befektetők adjanak, kalandorok ne... Komoly emelkedés jön, nem lesz beszállásra lehetőség.
Szerintem tök mindegy,hogy ki mit mond itt,mert ezt nem mi kicsik adjuk,mivel nekünk ha már 1 forintot lejjebb megy a cucc,az érzékenyen érint minket.Valakinek vagy nagyon kell a léé,vagy az a cél,hogy 10 legyen és majd onnan jön a kánaán és limites emelkedés,és a papírt így újra a spekik kedvenvévé teszik.Csak az a baj,hogy 25-nél annak is vége lehet..
Szomorú vagyok!
Erre: az lenne az ötletem hogy a Phylának kellene házi állatoknak is gyártani dolgokat. Kutyáknak,macskáknak,hörcsögöknek,vadász görénynek, lehetne gyártani gyógyszereket ,táplálék kiegészítőket szerintem bőven lenne rá kereslet. Reklám szövegnek meg " Az ön kedvence is megérdemli hogy 100 év tapasztalata segítse hogy hosszú életet élhessen" vagy valami ilyesmi ,ezt 2 perc alatt találtam ki mert unatkozok. Elsőre elég bénán hangzik, a reklám szöveg találjunk ki jobbat.
Törölt felhasználó2008. 06. 09. 09:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
"A kis papírok sötét jövő elé néznek, a Synergonban már pénteken nagyon komoly likvidálások folytak, és ez tovább mehet mai is, sőt a határidős pozíciók kényszerlikvidálása elérheti a Rábát és a Fotexet is."
Törölt felhasználó2008. 06. 09. 09:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
valaki már lesütötte azt a bölcsességet
....aki a végén nevet!
van egy érzésem, hamarosan kezdődik a nevetés és buxi....nem marad ki belőle!
már akár holnap is kezdődhet....
valaminek vége szakad! és hogy ez itthon kezdődik-e?
Buxer tuti ez olyan biztos mint hogy a lengyelek jól játszanak. Igaz szegény lengyelek most tudták meg, hogy a három legjobb lengyel futballista (Miroslav Klose, Lukas Podolski és Piotr Trochowski) a német válogatottban játszik. : )
Erősödő Phylaxia