hogy tisztaban lassal, ezt a birosagi huza-vonat csinaljak mar eleg regen. A ceg NEM vonza magahoz a nagy befektetoket, mert ilyen hattere van. Amit tegnap irtak az megint csak kamu a javabol. Elhuzzak az orrod elott a mezes madzagot, aztan nesze hulye harapjal ra.
Emlekezteto ez ev januarjarol. Mi tortent? Iteletet vartak januar elejen, majd elnapoltak, majd par hettel kesobb megint elnapoltak, majd aprilisban megint es megint es.....
Ha egy csepp emberseg is lenne a ceg mogott, akkor legalabb egy rohadt levelt irna, hogy bocsi kisbufi, de nem tudom megmondani mikor lesz a pereskedesnek vege.
(na most kiadtam duhomet) egybkent en is poziban ulok......de minek?
Na végre, hogy itt vagy.
Csa-csi már nagyon hiányolt.:)))))))
Olvastad?
Törölt felhasználó2007. 11. 29. 14:47
most kérdeztem le a számlámat:
csak 66-96-101-en vásárolt papirjaim vannak rajta...
egyébként :
TEGNAPIG A LEGNAGYOBB EREDMÉNY AZ VOLT, HOGY A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG MESEMMISÍTETTE A jogerősen ELVESZTETT PERBEN MEGHOZOTT téves ÍTÉLETET...!
Azt hiszem nem sok jogász dicsekedhet ezzel! És azzal, hogy kiásott egy olyan jogalapot, amit nemcsak a Szabadalmi Hivatal fogadott el, hanem a Legfelsőbb Bíróság is....
Egyébként - ha a mai napot jelölte meg a tőzsde, akkor gondolom tegnap nem fogadták volna be a kérelmet, mivel TEGNAP még nem volt alapja...mivel a részvény még nem volt bevezetve:))
hacsak minden nap eladnak 1 milliot akkor az 80 nap!
ha ebböl csak 20 millio fogja eladni kb aki parázik akkor az kb 20 nap!
tehát januárban rally!
persze kérdéses, lesz e aki felszívja!
Erősödő Phylaxia