ha valaki ma eladott - leginkább 60 HUF körül vette..
és azért adott el, mert bebeszéltétek neki, hogy holnap olcsón vehet..
aki bevette a dumát...
persze lehet olyan eladó is, aki pánikol, hiszen az OTP, MOL, Fotex nagyot zakózott, és nem azért, mert hirtelen felment 60-ról 160-ra:)))
ma aztán 30mrd HUF vándorolt az OTP-be, MR ? vagy alapok töltik fel a porfoliót 9K alatt?
addig miért vegyenek eco-t phlylá-t, ha az oti potyáért kapható és még a főnök se cseszheti le őket, ha buknak rajta?
ha kis papir csúszik lejjebb, mondhatja neki: vak voltál-e vagy süket?
luigiano!
Ez az elkapkodott eladás nekem 80k ft-ot ért tisztán az adók levonása után.
Törölt felhasználó2007. 11. 29. 15:09
ha nem vagyok itthon, akkor laptop ide vagy oda, nem mindenhová viszem magammal, pl. fodrászhoz, vásárolni, kirándulni stb..
másrészt, engem nem érdekel, hogy MA kereskedhetnék-e vele? mivel 200-300 között fogok belőle eladni szvsz...
hacsak nem cserélem el a panelt, egy olcsó villára, de nálam a KACSALÁB már alapfelszerelés...
A perben senki nem igért azonnali pénzt, de azért érdekes, hogy három itélet nekünk megítélte.........a pénzt és a törzskönyveket!
és mégsem lehetett végrehajtást kérni, mert negyedszerre született egy hibás ítélet:
a LB végzése gyakorlatilag az jelenti ugyanis, hogy a Tábla tévedett..
akkor mit akartok egy "kis cégtől"?
3 bíró téved, 5 bíró megállapítja ezt...ennyi!
hogy a perbehívott felek egymásközt mit fognak csinálni, majdnem mellékes..
A LÉNYEG, HOGY A PHPHARMA NYRT-NEK VALAKI FIZESSEN és a törzskönyvek kerüljenek vissza, mint jogutódhoz...
Ezek után van-e ügyvéd, aki jósölni tud?
Február 12...! sokadszor megnyerjük - remélem-----------és végleg! de a dátum nem biztos, lehet, hogy aznap nem lesz ítélet, mert a perbehívottaknak van esélyük húzni az időt...
AZT IS MONDTAM, HOGY 1,5 MRD ALAPTŐKE MELLETT MÁS VOLT A HELYZET, MOST 4,1 MRD....és nyereséges cégeket vett a phyla..!
Amúgy phylaxiás történethez lenne egy kérdésem. Mintha olyasmit mondott volna TP, hogy tárgyalnak egy bef. alappal, akik nagyobb mennyiséget vennének. Ha ez igaz, és miért ne lenne, akkor lassan akcióba léphetnének, mert holnap, vagy hétfőn már lbiztos lenne vásárolható mennyiség. És arról is szó volt, hogy tesznek vmi, hogy ne essen össze az árfolyam a sok papír piacra kerülésekor... És egy ilyen alap vásárlása szerintem megfelelő árkarbantartó eszköz lehetne. Vagy rosszul gondolom?
Erősödő Phylaxia