Állítólag a már realizált tőke védelme (15 Ft.) praktikusan elsőbbséget élvez a bizonytalan, negatív kilátású közvetlen jövővel szemben, azonnal el kellene adnia -ha tudja- 25 forinton, amit jegyzett. Ha nem teszi, akkor gyakorlatilag egy másik üzlet nyereségéből fedezi a 25 Ft.-ér jegyzett részvények várható értékcsökkenését. Így nem védi a megszerzett tőkét, hanem a negatív kilátások ellenére feleslegesen kockáztatja azt. Ha eladja és bízik benne, hogy olcsóbban vissza tudja venni, akkor a 25 forintos részvénye is nyerő állapotba kerül...
az én negatív hozzáálásomnak kizárólagos oka, (mert, hogy már eladtam a volt phylaxia részvényeimet) hogy a részvényjegyzés tervezhetetlenül hosszúra nyúlt bevezetési szakaszában elvették a rendelkezési jogomat a saját tulajdonomban lévő részvényektől -úgy néz ki- meghatározatlan ideig.
az én negatív hozzáálásomnak kizárólagos oka, (mert, hogy már eladtam a volt phylaxia részvényeimet) hogy a részvényjegyzés tervezhetetlenül hosszúra nyúlt bevezetési szakaszában elvették a rendelkezési jogomat a saját tulajdonomban lévő részvényektől -úgy néz ki- meghatározatlan ideig.
Erősödő Phylaxia