a tőkeemelés mögött értékteremtés húzódik meg...
Magyarországon még az ingatlanportfolio is érték.........ne keverjétek az amik kártyavááraival.......amit gyorsan felraknak kész elemekből......jó pénzért! és főleg hitelből!
Vannak iparágak, amelyekbe akkor is jön befektető vagy termeltető, ha az egész gazdaság bex@rna....azaz annál olcsóbb lesz magasszintű technológiát-terméket itt gyártani.....a Sintofarm tulaj sem hülye!
és a vakcinák mellé is beállhat mégvalaki!
Merényi, amit 41en vettél tartogasd legalább 1 évig. Remélhetőleg akkor már 41 felett tudod majd eladni.
Mindenesetre mostanában azért szerintem nem lesz a phylaxiánál tőkeemelés, mert ilyen sunyin, se láttam tőkét emelni rég.
persze mest sokaknak lesz meglepi, hogy jé, létszer annyi papír van a piacon, ja hogy nem külön külön kerülnek a piacra a jegyzések, hanem egyszerre egy nagy kupac?
azért remélem 1 év alatt kiheveri a papír, és talpra áll.
nekem is van 39ről is, ráadásul hitelből, remélem 1 év alatt el tudom adni beker ár felett
Mit hisz és tud az aki azt hiszi, hogy a duplázódó részvénymennyiségnek - ami egyetlen egy információ, és van még egy jó pár szempont is - azonnali árfolyamromboló hatása van ?
Erősödő Phylaxia