tehát akkor összefoglalva!
28 dikán ceva per itt nem valoszinü felfügesztés de sáveltörlés lehet!
29 dikén jön a 80 millio papír!
30 dikán meg havi záró!
Eddig is mindig árfolyambefolyásoló tényezőként vártuk a ceva ítélethírdetését, és eddig csak egyszer volt nagy elmozdulás, akkor is lefelé-amikor visszadobták az egész peranyagot formai hibákra utalva. Eddig sosem volt felfüggesztés, meg hír is mindig csak a TF-en jelent meg róla másnap, pár sorban. A mostani eset meg nem mérvadó, mert másnap jönnek az "új" részvények, és mindenki esést vár. (remélem ez is hasonlóan sül el, mint a split, akkor mindannyian emelkedésre számítottunk, és csökkenés lett a vége, most a többség zuhanást vár....)
Nem tudom mennyi lehet parkoló pályán a vételi oldalon egyébként, amit valószínűleg sosem fogunk látni a könyvben.....de érzésem szerint, ha azok felszabadulnak, akkor gyorsan viisszapótoljuk az időbeli lemaradást.
Sziasztok!
Nekem még régebbről is van phylám kb 75-80ról kezdtem el gyüjteni,darabolás előtt.
Aztán jegyeztem pár darabot amit még nem kaptam meg persze.
Én nem fogom eladni sőt direkt erre a célra tartalékoltam is pénzt és ha a bevezetés lenyomja az árat akkor még veszek is,aztán ráülök és jövö ilyenkor kb majd eladom szerintem nagyon ici a valószínűsége,hogy az árfolyam ilyen alacsony maradjon.
Szerintem egy enyhe duplázás benne lesz addig és az nekem elég is lesz.
Béla
Phylaxia igazad van!
ha egy ilyen "" Ajajj....basszus hát erre nem fogjk beadni....." lesz akkor mivel 25 ft on vagyunk igy nem fog történi semmi sem!
vagyis a legelfogadotabb el ami most az hogy brutálisan bevágják porrá foszlik!
azért mondom én hogy a piac mindig tud meglepetésekkel szolgálni!
mindig ami a legkézenfekvöbb azt nem valosítják meg! :D
Erősödő Phylaxia