Csak megvárták, hogy elég gyűljön össze 28-on. Aztán szépen nyakon... És ez még nem a pánik. Az is eljön hamarosan. Most még sokan bíznak abban, hogy felfelé veszi az irányt. De ma miért is menne fel?
ha én májustól parkoltatom a tözsdén a pénzt ezidáig,:
hol adom el???
25 ft-on semmiképpen, de a nyereségadód is bekombinálva 15 % tiszta pénzt akarok kapni érte
ami 28 Ft minimum
Mint már említettem nekem a 25 Ft-os részvényár a beszerzési árhoz képest 60%nyereség. Nekem jó az átmeneti 15 Ft is. Addig is tovább gyüjtögetem.
Az nevet, aki a végén nevet.
egyébként eladni most én sem fogom ugyhogy megyek is a sok sok okos meg hadd vitatkozzon, valakinek ugyis igaza lesz vagy öntik, vagy felhúzzák, vagy stagnál, akinek bejött az meg majd büszkén verheti a mellét, uff én
De tenyleg is: Miert is akarjatok ti a szamlaitokon latni mar annyira azokat az uj reszvenyeket?
Ki akarjatok nyirni egymast vele? Oruljetek, hogy nincs a szamlatokon az a sok "folosleg"...es az arleverest megcsinaljak eppen azok akik a Ti pappereitektol szarnak-fosnak ossze mindent. Hat nem lennek ezeknek a wc papirjuk , az biztos. De lassan mar a tietek sem :-)
"lehet esső lehet sár" mi óta is van sár? 4-5 -7 éve? XD És még most jön az igazi. Bármikor piacra kerölhet a 25ft-os részvény. Ugyhogy az árak drasztikusan leesnek és mindnki bedobja a 25 ft-os eladásba amennyiben magasabb az ár. Ugyhogy jól tette aki tegnap beöntötte, s ma is csak a vevőkre vár ;) ! Birkák jelentkezzetek ki venne 3 ft al drágánnan!!!
Mit hergelitek itt egymást emberek.
A mostani állapot és elkövetkezö 3 hónap csak átmeneti állapot a Phyl részvények mozgásában. Lehet esö, lehet sár, de egyszer fel fog száradni.
A befektetés a lényeg és a biztos nyereség tudatában egy kis türelem.
Idegeskedés kizárva, befektetés tuti.
Erősödő Phylaxia