Vagyunk így páran azt hiszem! :o) De én más illatot is érzek a levegőben! (bár ezt szagnak mondanám)!!!!!! :o))))))
Tényleg kiváncsi lennék azért, ilyenkor az itt elhangzottak mennyi embert kényszerítenek arra, hogy az eddig féltve őrzött papírkájukat eldobják?
És ehhez még hozzájön a kialakulóban lévő kapcsolatok tőkéje illetve az egymás melletti elkötelezettség, azaz miért ne vásárolna be a Phyla papírjaiból, ha már együtt képzelik a jövőt. Nekik ezek a számok alig látszanak. 25 forint 30 forint 10 eurócent/db. :) Fel a fejjel. Kéretik nem egy nap alatt meggazdagodni, vagy ha mégis ez a vágy kéretik megtartani a meglévő papírt kisbüfi!!!
Gyerekek!
Szánalmas az a rinyálás, amit csináltok.
Lassan a Phyla Liberót is gyárthat, mert a topikosai mind megveszik.
Kérdezem, aki 25 Ft-ért vett részvényt azt eltölti a gyönyör, ha majd eladja 26-ért? Óriási haszon lesz! Az a nevetséges, hogy arra vártok mekkorát kaszáltok 26-os árfolyamon, mikor nyugton ülve pár hónap múlva 37-40 Ft között is realizálhatnátok.
Közben a pánikhangulattal és kényszereladásokkal veritek le az árfolyamot, és csillogó szemekkel várjátok, hogy majd 20-22 Ft-ért bevásároltok. Nem tartjátok ezt nevetségesnek? Gondolkodjatok reálisan.
Az természetes, hogy a részvényesek a jelen helyzetben nyugtalanok, de a felesleges pánikkeltéssel csak tovább idegesítitek magatokat és másokat.
Én nyugodt vagyok és ezt tanácsolom minden topikosnak. Poziból írok.
Ne egy nap alatt akarjatok meggazdagodni. Ismeritek a mondást: Aki sokat markol, keveset fog.
Nyugi!
Törölt felhasználó2007. 11. 06. 09:57
más: nincs miért izgulni. aki 3-4 hónapig kibírta a jegyzéstől, az még ugyanennyit csak kibír. ha nem, dobja ki! lesz, aki megveszi!
Törölt felhasználó2007. 11. 06. 09:57
más: nincs miért izgulni. aki 3-4 hónapig kibírta a jegyzéstől, az még ugyanennyit csak kibír. ha nem, dobja ki! lesz, aki megveszi!
Innéttől már végig lesznek nagyobb vevők.
Viszont, amikor koppan a számlán az a sok részvény annak néhán %-a értékesíteni fog.
Ez pedig lejjebb teszi a lécet.
Szerintem talán lemegy 25-26-ra de utána emelkedni kell. Ha elolvastátok a BÉT-en megjelent tájékoztatást,a jelenleg leírt irányvonalakból és kockázat elemzésekből,nagyon hamar pozitív hírek kerekedhetnek.
Törölt felhasználó2007. 11. 06. 09:55
nnna, csáááá! miért ez az izgalom? aki 25-ön vett, és 25 körül akarja eladni, az vagy idióta vagy egyszerüen peches. ez utóbbit sajnálom, az előbbi meg odaadja 20 alatt is. ott pedig mindent bezsákolunk... lehet önteni!!!
Erősödő Phylaxia