Azt mindig lehet! Csak ok nincs mindig rá! :oP Nem kevésbé fontos az sem, hogy ezt ki is mondja! :o))) Aki csak ezt tudja hajtogatni, arra előbb-utőbb senki nem hallgat! Így ha jön a farkas, téged visz el először! :oP
...én csak egyfolytában azon mosolygog, hogy olyanok beszélik le folyamatosan a rv.t akiknek saját bevallásuk szerint nincs egy darabjuk sem...:)
szvsz ez olyan mintha egy születésétől fogva - miondjuk szervi okok miat.:) -a sexuális életre képtelen egyén próbálná elmagyarázni a káma szútra lényegét és tecnikáit, igaz azt kitörő lelkesedéssel és a hozzáértők bölcsességével.....tudni nem tud, nade tanítani......:)))))))))
Törölt felhasználó2007. 10. 30. 07:26
Szép jó reggelt és napot kívánok mindenkinek! :o)
Hát amilyen értelmes hirdetéseket adott fel kétszer is KF, így elhiszem, hogy nem tájékoztatta a Phylát az eladásokról! Mint említette rapista, a pincében nincs térerő így a fórumtársunk tájékoztatása után sem tudta elérni a nagybefektetőjét a Phyla! :o)
Szóval én úgy érzem kétszer okozott kárt a többieknek KF! Először amikor eladott, ehez szuverén joga volt! Másodszor amikor sz@rakodott a bejelentés halogatásával! Harmadszor, talán mert még mindig közel 7 M db van a kezében! A bor pedig még nincs lefejtve palackozva! :o)
Valszeg az elkövetkező napok, hetek, nem a benne ülők napjai lesznek!!!!
Ilyenkor látszik, mit sem ér a TA! :ol
KF eladott 2007. október 16-i és
október 18-i napon, mindezt a Phyl a tegnapi napon, azaz 2007. október 29-én tudta meg (ne altassuk már egymást), tetézi mindezt az, hogy valaki már napokkal ezelőtt írta a fórumba, hogy mi történt és asszem a Phyl még vissza is írt, hogy uhhh hát tényleg?!?!?!?! Akkor megvizsgálják a dolgot, vicc.
A Phylaxia kommunikációjával még mindig elégedtelen vagyok, de azért még tartom a papírokat, főleg azért mert meg sem kaptam :))))) üdv nektek, uff én.
A nagyok azt gondolták h a negyedelés után 50fölött lesz. Mivel tévedtek így most eladásra biztatják az ügyfeleket! Hosszútávon ettől még lehet jó! Névérték körül egyretöbb kiszálló várható szerintük!
Erősödő Phylaxia