6 Évig pihent a kicsike, csak is óriási kitörés szemtanúi lehetünk, DE vajon honnan húl vissza az árfolyam (nem emelkedésből eső korrekciókra gondolok) és mikor.... ez itt a kérdés. Túl sok jól emelkedő részvény van most a piacon (phyl, Csepel, eco, genesis..)
Nehéz a választás.... remélem mindenki érzi a súlyát a befektetésnek. Ennyi nyereség után, én már érzem:). Jó éjt Mindenkinek!!!!
Egyre sikeresebb az altalad inditott verseny-musor, mivel immaron mar a masodik szereplo is atment a 100on. Igaz, hogy a cel tuloldalan kisse visszapofoztak a sikeres befutot, no de a lenyeg megtortent.Masodik cel(szeru) nekifutasa utan varhatolag kezdodhet a masodik kor is, igaz , most cukroszsak helyett talan szivacsoszsakot kap, dehat a remenykedok bizzanak abban, hogy a masodik korben nem fog esni annyit.
Megnéztem visszamenőleg (ha tévedek szóljatok) de az én olvasatomban ez masszívan emelkedik (emelkedne) csak épp a tavaly május betett neki, meg az a hír, hogy a pere elhúzódik.
Ha e kettőt kiveszem, az idők folyamán ez csak felfelé ment.
Nem biztos. Csak első ránézésre.
Meg egy akkora több éves bázist épített ki mint egy ló. (Azt hiszem TA ban ezt így mondják, de ez sem biztos)
Fiúk lányok örülök hogy örültök, de szvsz azért ne feledjük, a "kis" papírokkal pénzt keresni relatív csak kevesebb pénzzel lehet, de nem is ez a fontos hanem inkább az, hogy nem volt az túl rég, amikor mindegyik csak egy illikvid hulladék volt.
És eljöhet megint az az idő majd valamikor.
De most ez van, BUMIX csörtet meg az összes "slozipapír".
Nekem is ezek vannak :))) + Genesis volt, de ma kiszortam az osszeset 950 es atlaggal. :)
Most ezek a legjobbak, soha nem kerestem ennyit papperral, mint ezekkel. Azert reggel pucoltam ki a Phylbol is, de meg van az eredeti pakk 60%a.
Erősödő Phylaxia