sw yoda bölcs mondása... ;)
Do. Or do not. There is no try. link
komolyabban:
találd meg a saját trédelési technikád, ritmusod, szabályaid, ne másokra hallgass...
amikor te(!) tudod, h mit, miért, mikor, mennyiért, na akkor már eljutottál a lényeghez...
sztem...
Úgy 5700 körül lehet.
SZerintem most érdemes várni néhány napot. Lejjebb raktam skiccet.
Pill. nagyobb távon inkább bull, de kellene végre egy LL vagy HH, hogy az oldalazás végét megerősítse.
Köszönöm a válaszod és a többiek hozzászólását is. Ha tudom, időnként követem a fórumot és a te beírásaidat, grafikonjaidat is, bár alapvetően csak az OTP-ben és a Richterben probálkoznék kereskedni. Sajnos ma, szokásom szerint az OTP shortot megint nem játszottam meg, pedig az OTP fórumra be is írtam reggel, hogy beejtik :-(
"A" lesz az, én ezt várom...h1-en macd/rsi is ezt valószínűsíti (egyelőre)...
szal a felpatt épp annyi lesz promptban, amennyit ezek majd engednek a korrekciós tetőkig... link
Én is ide várom, de a felpatt kétesélyes. Ha ez az egész lefele hullám már egy komplex hármas volt, akkor akár elindulhat 9600 fölé. Ha csak az A, akkor kis felpatt után jöhet még le.
hihetetlen mikre vannak chartok... ;)
kínai áramfelhasználás link
Törölt felhasználó2016. 02. 24. 12:09
Teloról néztem, de a mozgás nagyon bullish, ha fogadni kellene arra fogadnék h nem áll meg 285-n :)
Hüvelykujj-szabályom szerint az impulzus feltételem teljesült, legalábbis telón ez látszik, ha nem deviza lenne mar nyomnám rá a vételt ( pl OTP eseteben). H8 magasan zár, akkor ez dollár erő a forinttal szemben, funda ide vagy oda, minősítés stb.
otp: egyre feljebb húzódó támaszon (most kb.5800) csússzon át, és akkor jöhet 5,5k első körben...(napos rsi/macd sell signal)
dax: m15-ön korrekció jöhet...
ELLI(o)TT KLUB