Re: Cél: eső trendvonal törése
Már megint rámíjjesztett, közben 17.205, 250 ft mozgás 20 perc alatt. Már 230 nem tudom olyan gyorsan írni. Hiphiphurrá. 345 nem bírom követni, feladom.
Téma: egis topik
thomashewitt (2012. november 21. - 09:26)
Megtaláltam, ez lett volna az első jó kiszálló, amikor abba kellet volna hagyni az írást és piaci áras megbízásban betolni. Utána visszavehettem volna akár 16.500-on is, de jó lett volna a 17 is.
Amikor felugrott 17.400 fölé 12 napja akkó meg pont akkor írtam a hozzászólást, még bele is írtam az aktuális árfolyamot, hogy hol áll, mire befejeztem az írást meg beléptem visszament. A 17.280-at megálmodtam már egy hete, nem tudom amikor odaér mi vezérli az embert, hogy az álmait nem hagyja teljesülni.
Nem is érdemli meg az ember, mert méltatlan rá a gyarlósága által.
Amikor felugrott 17.400 fölé 12 napja akkó meg pont akkor írtam a hozzászólást, még bele is írtam az aktuális árfolyamot, hogy hol áll, mire befejeztem az írást meg beléptem visszament. A 17.280-at megálmodtam már egy hete, nem tudom amikor odaér mi vezérli az embert, hogy az álmait nem hagyja teljesülni.
Nem is érdemli meg az ember, mert méltatlan rá a gyarlósága által.
Első gondolatom a 17.280 volt, visszavontam, mert elkapott a kapzsiság és átírtam 17.380-ra.
MINDIG AZ ELSŐ GONDOLAT A jjjjjjjjjjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!
BAZD MEG!
Hasonló a közkézhányad aránya, mint a Mtelnek, csak jóval kisebb kapitalizációjú cég. Mint általában a gyógyszerpapírok nemigazán daytrade találták ki. Inkább swingelésre/befektetésre való papír.
ezt nem lehet tudni, de sztem fundásan az Egisben középtávon nagyobb (>10%)potenciál van, mint a MOL-ban. A MOL-ban sok az adó és a bizonytalansági faktor.
Az Egisnak meg az a bűne, hogy van többségi szakmai befektetője és rajta ül egy csomó cash-en. Már ha ez bajnak nevezhető:)
valaki eladta valakinek :)
pl. megegyeznek a (eladó/vevő) felek (akár különböző br. cég is lehet), hogy mikor mennyiért és mennyit adnak/vesznek. Ezt általában egy tételes tranzakció, tehát csak egyben cserélhet gazdát, és nem térhet el az aktuális piaci ártól.
Egy White és egy Black Shooting Star után van egy White Hammer. Oldalazó mozgásnál nincs sok jelentősége, semminél azért jobb. Ha lenne valami jó belépő (talán MOL) 17.280-non betolnám eladásra.
egis topik