Igen korrekció nem volt, de az emelkedés sem volt heves vagy gyors. Szép lassan jutottunk el ide, szerintem.
Lehet, hogy egy kis oldalazás után megyünk fel.
Remélem csak árfolyam pihentetés van, aztán invesztálnak még bele pénzt.
Sok türelmetlen kis büfi van 15-16k környékéről. Ezek egy részétől meg kell szabadulni (konszolidálódni), hogy nagy volák nélkül tovább tudjon menni a piac. Emelkedés óta nemigen korrekciózott még.
Továbbra is a BÉT legjobb papírjának tartom fundamentálisan, de TA alapján is szépen fest. Persze ha borulna a nemzetközi sentiment, ez sem uszná + a lejtmenetet.
eladási oldalon sincs semmi, csak át kellenne rántani, nem tudom mikor akarják megtenni. Ha már 15000-ről eddig felhúzták, most már 19000-ig meg se áljanak.
A 17K kellene nagyobb forgalommal legyőzni (piros ferde vonal), akkor kb 1.000 pontos szabad útja lehet fölfelé. Piros vonalak az ellenállások, zöldek a támaszok. link
Az jutott eszembe, hogy szerintem a 2012.09.01-i felülvizsgálatkor nőni fog a súlya a BUX-ban, mert a lgutóbbi viszgálta óta relatíve jól teljesített, és már csak a Servier maradt nagytulaj, tehát elvileg nőtt a közkéz is. A kettő együtt azt jelenti, hoyg relatíve nőtt a figyelembe vehető kapitalizációja a többiekhez képest, ami magával vonja majd a nagyobb súlyt.
egis topik