Na azzal legyél tisztába,hogy itt Gerendai a saját váleményét mondta.Egyébként NEKI lehet is hinni.B.CS. fantazmagóriáinak pedig nem.Nem lesz pénz a Szigetre.Meglátjátok.
Itt találta ki valaki,hogy a cég spekizik és nagy lóvét nyer.Nevetséges.B.CS. megszivatta a céget,de nagyon.Ő eldobatta a papírjait 40 felett a cég pedig mégnagyobb veszteséggel dobta-dobja.Mi ebben az üzlet az ECO-nak???
Nem lebeszélni akarok senkit.Nekem évekig a kedvenc papírom volt.
138-132-nél szálltam ki.Azóta nem vettem bele!!!
"Hatalmas pénzügyi veszeteség lesz ezen megint a 2.Q-ben."
???
100k papírról van szó.
Még összesen 200k-juk van szem előtt. (!!!)
Ennél nagyobb veszteség ne legyen, ha mind ingyen adják is valakinek.
(majdnem azt írtam, amit akartál)
:)
Én tegnap vettem 25-ért, mert úgy gondoltam megéri. Amiket itt a fórumon irkáltok, az egy dologban erősít meg: nem tudtok semmit, csak okoskodtok. Éppen úgy lehet 10 Ft is, mint 100. A nyitott hatikról is itt vitatkoztunk hetekig mégsem tudta senki megmondani long vagy short. A közölt híreket pedig ki-ki érdeke szerint magyarázgatja. Ez a fórum semmit nem ér. Akiknek régebben normális hozzászólásai voltak, már rég nem írnak.
Pár hsz-szel korábban taglaltuk, hogy sem így, sem úgy nincs már ennek jelentősége.
Nem tudod, hogy eladták, vagy átadták, ezt én sem figyeltem, de ennél tényleg minden szösszenet fontosabb.
az én tippem: nagy a baj, kell a pénz, eladtak mindent. plusz,kis ügyes manipulákkal, most casht csinálnak a nagy tőzsdei hullámokból is. a cég 20-30 ft-nél többet ér, akárki akármit mond a sziget (event) +est lapok kombóval. mert ez egy jó kombó. de meg kell csinálni a pénzt, hogy megtartsák a Szigetet...
Szerintem bíztak abban,hogy tudják tartani a papírokat.A 47 és 27 közt 20ft a különbség ami 300edb-nál 6milla.Nem volt ennyi pénzük betolni és a bank likvidálta őket.A cégnek SEMMI lóvéja nincs.1 csomó pénzt buktak határidős kötésekkel is.
Az meg miért lenne jó ha bennfentesnek adták volna????27 alatt???Az azt jelentené,hogy veled drágán megvetetik és ők a cégnek veszteséget termelve eladják.Dupla rossz.Ez lopást és átverést jelent.
Econet topik