Gridet nem adták el,de ha jó áron tudnák értékesíteni eladnák.Ezt az alelnök nyilatkozta a Trendlines által rendezett befektetői rendezvényen.Média és a fesztiválokban nagy növekedési potenciált látnak,ezért ebben akarnának nyomulni.Minél nagyobbak akarnának lenni,hogy ne tudják őket megkerülni.(reklám)Gridre egyébként tavaly pályázati pénzt is nyertek.Eladás azért is került szóba mert mindent hamisítanak(lehet ezt is és főleg Kínában)és nem nagyon érkezik a lóvé.Csak akkor adják el,ha megfelelő lóvét tesz le a vevő.Nem mindenáron akarnak megszabadulni tőle.Több terjeszkedési pont is van amire kellene a lóvé.(Sziget akvin kívül)
az orco visszaszállót lesem nagyon, lehet h dobom az eco-t ha kell a pénz (bocsi). szept 15-én közgyűlése van, sok minden fog eldőlni - nagy mozgást várok.
Kata, mivel a netes turkálásban te vagy a profi, nekem meg most már meló, ha felkeltél és időd is lesz rá, nézzél már szét légyszi Grid témakörben! Kurnyinak szerintem nem mondtak semmi konkrétumot, de mocorgás hangok vannak.
Nem is tudom, ki mondta a multkor, hogy Externettel ment a Grid is, nos, hát nem.
Előre is köszi, ha meg találsz is valamit akkor mégis összefogjuk Kínát... :))))
Econet topik