globus,nabi,humet,phyl csalódottak,gyertek vegyünk ecot és vigyük fel 100-ra,ez parancs
Törölt felhasználó2006. 01. 31. 12:28
az a baj hogy mindenki csak reményeket ir,konkrétumot nem és nem is tud,az hazudik
ha jó lesz a gyors akkor lehet 80 felett,de annyi eladó beléphet,hogy nem tudom,de lehet egy jobb hir és akkor tényleg elszáll,mint 2004-ben,hetek alatt
mit foglalkozol ezzel a céggel, ha ez a véleményed róla?! és miért irkálsz be, ha szar ez a cég?! sokkal értelmesebben is tölthetnéd az időd, már bocsi. Itt mindenki más-azért biztos vannak kivételek- hisz az ECONETben, azért ír véleményt. a megérzéseid bejöhetnek, gratula érte, de most már a 65ös vételed is longolhatnád:). mire várod a gyors után?
Törölt felhasználó2006. 01. 31. 12:06
hülyeség lehet hogy Ti vagytok egy kicsit bezúzva
Eddig igazam volt 86-nál irtam,másnap megkapom 68-on és megkaptam,egy hete 65-re irtam,bejött,lehet higy boszi vagyok.de nem akarok rosszat,csak peszzimista vagyok egy ilyen szar céggel kapcsolatban,aki egy év óta semmit nem csinál
Puleo, hihetetlen hogy mennyi hülyeséget tudsz össze vissza írni.
"valakik tudnak valamit" ez egy olyan unalmas szöveg már hogy az ember oda sem figyel ilyesmire.
Akkor éld ki a grafomániádat ha valami értelmes hírt hallottál.
Törölt felhasználó2006. 01. 31. 10:57
legalább nabim és globusom nem volt.
elég volt a humet és most már eco
szerintem valakik tudnak valamit,és eladnak kis tételekben
Törölt felhasználó2006. 01. 31. 10:38
na a synergon elindult,példát vehetne az eco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A könyvet kémlelgetve ismeri fel az ember, hogy a FORWARD féle arányszámok csak ezen a szinten alakulnak ki. Lejátszott meccs ez, manipulált ajánlatokkal. Itt látszik a vételi oldal erősödése, 70 felett halott!
Ez a papír a türelmesek papírja. Most épp türelmesen várom hogy visszaszálhassak 60 - 65 között. Aztán majd türelmesen várom hogy 70 - 80 között eladjam.
Törölt felhasználó2006. 01. 31. 07:28
remény abban van,hogy a humet is felment 20-ról 100-ra egy jó jelentés után,előtte közgyűlés,majd lement egy rossz hirre,de nem annyit...
telán az eco is megcsinálhatná
65-ről 140-re,majd viszza 100
Econet topik