Szerintem december 12 óta ez már beépült az árban. Az igazgató dolga a cég vezetése, nem a spekuláció fűtése. Ha van a földön szép csárt, hát az eco-é az.
üdv. mindenkinek! az lenne a legjobb ha a sok besz***i ember eladná végre az ECO-it és nem mérgezné a fórumot az állandó szapulássokkal meg hasonlókkal. Speki papír ezt mindenki tudja, de szvsz semmivel sem rosszabb mint a Synergon. Igaz ott az a cél h minnél magasabb legyen az árfolyam az ECO-nál még nem, de nem tartom valószínünek h a jelentése szar lesz, azt csiripelgették a madarak h pozitív lesz nem 5-10 milával...uh szvsz nyugalom aki nem bírja az adja végre el...egy biztos ez nem Fotex (ingatlanvagyonnal) vagy nem egy Egis...
Törölt felhasználó2006. 02. 08. 09:45
ha 100 felett lesz hó végére,nővé operáltatom magam a pénzből
Micsoda kellemes meglepetés! A fejem vertem a falba, hogy az állandó piszkálódással elhajtottam innen a legbiztosabb árfolyam indikátort. De nem. Újra a fedélzeten. Őszintén örülök! Megjelenésed mindig jó hatással van az árfolyamra.
Törölt felhasználó2006. 02. 08. 09:39
nevetséges, a többi kicsi elszállt!
szerintem tényleg dacból nem viszik fel,az igazgató gondolom szép jutalmakat vesz fel,a részvényesek le vannak sza...
Civin úrat szidjátok,de legalább ő valamit csinál a céggel,ez meg egy nagy...
De azért bizakodjunk hogy egyszer más vezetés lesz! és akkor árfolyamunk elszáll
avionics
majd nézd meg kéthét múlva vigyorogsz e. másrészt nem tudom mire mondod az elelkedést - én 75 ös árfolyam óta fél éve írom az Ecó cégvezetők hazugságait. most meg 68.
sok sikert az ecóhoz. egyébként meg
Attol meg, hogy penzugyileg nem folyt be, attol meg az eredmenyben benne van, ha nem tevedek. Legalabbis szamvitelileg eleg furcsa lenne, ha hagyna a konyvvizsgalo, hogy ne legyen benne.
puleo szídhattok összevissza, de nem lehúzni akarom az árat majd olvasd el a jelentés számait hova lett a pénz?
Engem jól átcsesztek, haragszom a cég vezetésére piszkosul annó jegyeztem.
Aki azt hiszi több néven írok be azt sajnálom.
Minden kiderül majd a jelentésből ironizálhattok, anyázhattok engem nem érdekel. A jelentésben benne lesz minden az nevet aki a végén nevet.
A LEGDERMESZTŐBB HOGY HAVERI KÖR VETTE MEG AZ EBPP-T. LÁSD PORTFOLIÓ NYÁRI CIKKE. HAVER NEM MONDTA HOGY BOCS 180 MILLIÓT IDÉN NEM FIZETEK BE?
A cégvezetésnek mondta csak a balf*sz részvényeseknek nem.!!!
nem volt benne.
DECEMBERBEN POFÁTLANUL BEJELENTETTÉK HOGY 180 MILLIÓ DECEMBER 31-iG NEM FOLYIK BE AZ EBPP ELADÁSBÓL. A 180 MILLIÓ PONT ARRA ELÉG HOGY 30-50 MILLIÓ VESZTESÉGE LEGYEN AZ EBPP PROJEKTEN.
SZÁNDÉKOSAN LENYÚLJÁK A CÉGET ?
Econet topik