puleo' Nem fogsz felidegesíteni! :-) Nézz utána 2008-ig ez hány%-os haszon. Nézd meg mennyi most a km-kamat. Az már nem is érdekes, hogy nincs politikai kockázata a cégnek. Emberke, 2006-ban tönkre tehetik a csippeket!
A januári Manager magazin írt több mint négy oldalon az econetről, mint társaságról, valamint ugyanebben a számban volt egy viszonylag jó összeállítás az európai piacokról.
Puleo, akkor ajánlom, hogy olvass vissza egy kicsit az econetes topikokban, ahol már párszor leírtam - veled ellentétben őszintén -, hogy én mikor és hogyan vettem ecot... Nekem nem fáj semmim, mert nem vagyok vele bukóban. Ellentétben Veled. Én csak röhögök rajtad, mert sütnivaló bolond vagy, de hidd el, hogy kellenek az ilyen ökrök a tözsdére, mert ha nemm lennének, akkor nem lenne kiket megtömni a 148 forintos HUMIVAL....
nem akarok senkit elkeseriteni, de gy dolog plulio hujeségei, meg egy másik a 66os szint... mivel nem negyon adogattak 71ota, van egy olyan sejtelmem, hogy a 66on aktiválhattok pár stoppot... az egy erőss szint, ami elvileg támasznak kellene lennie... ha elesik, illetve aktiválodnak a stoppok akkor leeshetunk 60ig is hirtelenjében... persze ez optimális esetben annak jo aki majd bent áll a konyvben mert az kap, és ha bedurrannak a vevők hogy 86után végre lehet 66alatt venni megint akkor gyorsan vissza is mehet ami gyors 10%os nyerő, de mégegyszer ez az pozitiv lehetőség...! A negativ ha megborul... akkor a 60se tartja meg és 58-60on toporoghatunk ismét...
A jelentésről:
Egy igen nivós lap azt irta hogy igen jó lesz a jelentés... belőlük nem nézném ki hogy lejáratják magukat kamudumákkal-igaz nagyobb cégben is csalodhattunk már... Mindentől fugetlenül hiába van jó gyors ha a kutyát nem érdekli... és arról se feledkezzunk meg hogy még mindig vannak kodos részek a cég korul...
Econet topik