Sith Nagyúr: Miről beszélsz? Nagyon csúnya lenne, ha egy év mulva lenne 120Ft az ECO. Nekem 2hónapon belül ez a céláram... Nem érünk rá, hogy éveket vegyen el az ECONET az életünkből...
látom még mindig itt tartotok. beírjátok reggel hogy 200 a célár, de ha délután még mindig nem indul meg, eladjátok. ez nem nektek való részvény türelmetlenek vagytok ki fogtok kopni erről az ecónet topikból. 1 év múlva 120 as ecó árfolyamnál már csak nekem lesz.
Nézzetek rá minden percben vanyeg.
aztán eladjátok olcsón.
Persze, mindig vannak olyanok akiknek jó. Ha stagnál az jó, ha öntik az jó, ha kitépik az jó, ha csak rángatják az is jó, mert a közelgő kitörést jelzi :-DDD
Hihetetlenül nem töténik semmi, de ez a jó... Viszont, ha felébresztik az alvó oroszlánt, lesz adok-kapok... Viszont az már 3számjegyű számokkal történik...
Puelo eladta, ez szakmai indok? :-)
Messziről nézve lehet hogy jól néz ki, de tényleg(!), eredmény óta nem esik, esésben csökken a forgalom, stb, de forgalom nélkül lemorzsolódik, 70 alatt pedig beindulnak a vételek. Egyszer ilyen helyzetben majdnem megégettem magam.
Pedig nem így lesz ddani77 hidd el. Nagyobb esély az emelkedésre, mint a szakadásra. Teljesen szakmai indokaim vannak.
Puleo eladta econet pakkjait és Phylaxiát. A Phyl egyből megjárta a mínusz tíz százalékos felfüggesztést és most is jelentős mínuszba tartózkodik. Mi következik ebből? Az eco menni fog....-:)))
Mondom, kizárólag szakmai indokok alapján....-:))
Econet topik