A cibes számlán van dollár certim. Piaci értéke 0. Így az egyenlegem ha tudni akarom, akkor ki kell számolni magamnak. Kereskedni meg sem próbálok. Nekem is van KBC-s számlám is. Tényleg jó, csak megerősíteni tudom, minden profi. Az egyetlen probléma amiért nem szeretem, hogy nekem kell kiszámolni a nyereséget, ellentétben a cibbel. De ami itt van az botrányos. Tegnap valaki ajánlotta, hogy telefonon adjak megbízást. Sajnos azt letiltattam. Ilyen helyzetre nem voltam felkészülve.
Csak megerősíteni tudom. A CIB-nél 0,4 % oda és ugyanennyi vissza, daytrade-nél felezik, azaz 0,2 %.
Realtime 2500, ebből 1000-et visszaadnak, ha adott hónapban van tranzakciód.
Módosítás/visszavonás darabonként 50,- Ft.
Ezen felül számlavezetési díj havi 300,- Ft.
Tegnap érdeklődtem meg: ha úgy szeretnék átvonulni a KBC-hez, hogy részvényekben áll a pénzem, akkor pozíciónként 5000,- Ft !!!! Ugyanez a KBC-nél 1000,- Ft.
Most, hogy így szétfuserálták az ebrokit a CIB-esek, én is váltok.
drága eco !
Én már tegnap óta bele sz@rok ebbe a rendszerbe.
van máshól is számlám, Őket csak amolyan talonban hagytam
de lehet hogy meg is szüntetetm a számlámat
nagyon egyoldaluan állnak a dolgokhoz, é szerintem kevés tapasztalatuk van a kereskedési platformok területén
ez egyre rosszabb is lesz szerintem
Én még nem is tudtam egyáltalán belépni az új rendszerbe.
Nem értem ezt az egész régi-új káoszt. A www.ebroker.hu-ból simán be lehet lépni az eddigi felületre az eddigi jelszavakkal...Sose a cib.hu-ról lépek be.
nekem is az új felület jön be a cib.hu-n de az ebroker oldalán még a régivel dolgoztam tegnap is meg ma is.....amúgy remélem nem lesz sz.r az új mert én is az egyszerűsége miatt szeretem az ebrokit....
Tegnap beléptem a régi felhasználónevemmel/jelszavammal a "régi" eBroker rendszerbe. Onnan ugye átirányított az új belépési ablakra, ott ismét beírtam az eddigi nevet+jelszót, el is fogadta, és kérte a jelszó megváltoztatását, ez megtörtént és be is engedett az új rendszerbe. (Erről csak annyit, hogy ízlések és pofonok, de szvsz az eddigi egyik legbarátságosabb/áttekinthetőbb kezelői felületet jól tönkre is vágták ezzel az újítással.) Ma reggel vidáman lépnék be az új rendszerbe a tegnap megadott új jelszóval, de nem fogadja el. Akkor próbálom a régit, azt sem. Vissza a régi belépési ablakra, oda beenged a régi jelszóval. Valaki írta h. lehet próbálkozni a mezei online banki felhasználónévvel, azzal sem megy. Valakinek hasonló probléma?
Szenvedek én is, de csak addig, amég át nem tudom utalni a náluk lévő pénzemet.
Természetesen a belső átvezetésnél nem jelenik meg a másik számlaszám. A beállításoknál se lehet megadni, ahol eddig volt.
Kezelhetetlen, átláthatatlan lett az egész. Lassú nagyon, ha nem kap adatot a szervertől, lefagyasztja az egész böngészőt. Ezzel ma még az árfolyamokat figyelni se lehetett, nem ám, hogy kereskedni.
A rend kedvéért, hogy nyoma legyen, leírom. Ma 70,50$-os júniusi kifutású olaj árfolyam óta próbáltam lezárni a CIB-nél vezetett nyugdíjszámlámon lévő összes EBWTIOILTS20 nevű certifikátot. Eddig sikertelenül. Innentől nyoma van, lesz mire hivatkoznom. Akinek esetleg van olyan megbízása amit nem tud végrehajtani önhibáján kívül, annak ajánlom, hogy írja le. Így nyoma van. Lesz mivel kopogtatni.
Na most már nekem is sikerült. Itt mi ez a részvényárfolyamok tetején lévő zöld le-fel nyíl? Nem lehet beállítani, hogy ne minden részvényt kelljen átlapozni? Kedvenc beállítás után minden marad a régiben!?
Ebroker