Sziasztok!Azért nyitottam a topikot,hogy megtudjam másnak is van e ebrokeres számlája és másnal is olyan megbizhatatlan e...
Én 30%os veszteséget konyvelhetek el az elmuklt két hétben,a rossz rendszeruknek koszonhetoen... Ki lehet valahogy hajtani beloluk szerintetek azt a pénzt?ha igen akkor hogyan? nem kevés pénzrol van szo!!!!
Egyébiránt én nem értem a magyar internet és hozzá kapcsolódó szolgáltatókat, én mindenhol azt tapasztalom hogy pofáznak hogy kevés az ügyfél, aztán ha véletlen van akkor meg nem bírják technikával követni.
Ez igaz a net szolgáltatókra, de ebroker meg peti esetén is, sír a szájuk hogyha kevés netes brókerkedik, merthogy az modern meg új befektetői módzsre meg minden, bezzeg ha van ügyfelük akkor képtelenek hozzá normális rendszert üzemeltetni.
Komolytalan az egész.
a PETI-t dícsérik, de sokan valószínüleg ilyen okokból kifolyólág áttértek PETI-re. És sokaktól hallottam már hogy lassú lett a rendszerük a sok ügyfél miatt.
A TETVES Qva anyjukba már. A WEBjük állandóan szar, a kibaszott telefonjukon meg nem elérhetők "próbálkozzon később".
Mi a pcsának szopatnak ennyi embert , ahelyett, hogy lecserélnék azt az otvaros muzeális szarverüket.
És még pénzt is van pofájuk ezért elkérni.
Huhhh. most tényleg betelt a pohár.....
Én meg beadtam éjfél után a mai dt megbízást :-)
Most nem gondolják komolyan, hogy egész nap nem llehet belépni?
Ott a hiba, hogy ilyesmi nem történhet váratlanul. Figyelmeztethettek volna előre, hogy ez megtörténhet.
EBROKER
Én 30%os veszteséget konyvelhetek el az elmuklt két hétben,a rossz rendszeruknek koszonhetoen... Ki lehet valahogy hajtani beloluk szerintetek azt a pénzt?ha igen akkor hogyan? nem kevés pénzrol van szo!!!!