Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ja és az is bűzlik,hogy a dajcse bank (:D)
8-9000 ezres daxról pofázik a volt alkalmazottak meg hatalmas veszteségről.
na ezt gyertyázza vagy fibonaccizza ki valaki!
Jó reggelt!
az usa kitalálta bevezeti a költségvetési plafont,hogy az államadósságot így tartsák kordába ennek a "piac" nagyon örült annak idején,hogy milyen fasza nem szállhat el az adósság,na ehhez képest most annak örül a "piac",hogy nemsokára másodszor is emelik a határt,na ez a fasza.
keresgélem a bear jeleket, de azon kívül, hogy nem nagyon értem miért rohantak fel funda alapon az indexek (leszámítva a 0-1% közötti kamtykörnyezetet és az irgalmatlan pénzt amita a piacra öntenek)nem nagyon találok.
Sőt naposan mintha a DOW-ban egy fülescsészét is találtam volna naposan. Vki megskubizná, hátha nem képzelődöm.
Világ életemben rühelltem az aranyat, mert egy kiszámíthatatlan kis nyomorék volt, helyette elszórakoztam a dax-al, ami nem okozott csalódást. Erre megérem azt, hogy a Dax önálló életre kelt, mint a skynet, és megint részese lehetek egy történelmi pillanatnak.
Majd figyelek gyuri megérzéseire, hátha megérzi a tutit :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?